• Dino
    5.3k
    Loše je to, nissm siguran da imamo šanse za titulu
  • Hnlovac
    5k
    11 stranica nakon tekme, 99% zone na tekmi

Zapad je bio jeben!
  • mlinchica
    5.7k
    Luka Stojković >Gabriel Vidović>Dion Drena Beljo
    Gol 2.
    Dajte nam toga što višeeee
    :hearts:
  • superhik
    12.3k
    Tatićari na aparatima
  • ElDorado
    10.7k
    Vidović danas izvrstan. Bennacer kad uđe to je druga igra.
  • SanctaSanctorum
    192
    Danas u više navrata suze radosnice izlaze na silu van, emocije ne popuštaju i dalje. Atmosfera na Sjeveru posebna, neobjašnjiva i prema mojem dojmu drugačija nego inače što je i za očekivati obzirom na okolnosti ove utakmice. Igra u drugom planu, dinamovština miljama iznad. Početna koreografija kao uvod u sve što slijedi. Veličanstvena, dimne u bojama Građanskog, pjesma, oduševljenje, skakanje, euforija. Utakmica nije bila ona napadačkog tipa koji nabrijava i diže atmosferu prilikama i akcijama, ali nije ni trebalo jer za ovo danas netreba bit poticaja. Dolazi 40a minuta, diže se nova koreografija, ovoga puta za 40 godina najbolje navijačke skupine na svijetu. Nova pjesma koja je po meni brutalna diže atmosferu do predaha. Taman kako sam se vratio Miške opaljuje projektil, neznam jesam li šokiran ili sretan i kreće ludnica. Gol Belje za 2:1 koliko sam upratio odlična akcija i Beljo i dalje trpa neumoran. Zapadu skidam kapu i neka ovo bude nit vodilja za dalje. Kakvo navijanje između Sjevera i Zapada, rijetko glasan Zapad barem kolko se meni učinilo u onom kaosu. Navijanje ne prestaje i onda nakon sučevog zvižduka jedna od mojih najdražih, "Ružee su crveeneee..." i slavljenička bakljada koja ostavlja bez teksta. Trenutak gdje same izlaze one suze radosnice s početka teksta. Igrači i navijači zagrljeni, smijeh, suze, ponos, emocija, euforija. U takvim velikim trenucima uvijek malo zastanem i osvrnem se oko sebe, uvijek prvo dolazi zahvalnost svima koji su se borili za sve što imamo i u što vjerujemo, a onda i realizacija da je ovo nešto više od svakog pojedinca, osjećaj koji želim da svatko doživi u svom životu jer će mu život tada biti ispunjeniji. Kako kaže pjesma koju sam spomenuo:
    "A generacije s tobom su nove,
    Svakom novom nek bude sve bolje
    I nek se uvijeek
    VOLI DINAMO!"
    Vratili smo titulu u Zagreb, uživajte svi u ovome, ali posao još nije završen. Prvaci smo i bit ćemo kupa osvajači.
    Dinamo Zagreb Iznad Svih!
  • NVKOD
    11.8k
    gol-Belje.gif

Mari.gif

Prava Dinamova akcija, za prste polizati!
  • DerHerrKool
    614

Kaka je Vida nabio ovu loptu iz auta :rofl:
  • hb1
    639
    Sada kada smo većinu toga priveli kraju, prvi smo, još i taj kup da odradimo, djeluje mi jednostavno nemoguće i nevjerojatno da je Hajduk bio prvi u par navrata.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.