• DrRatoljub
    747
    Koliko po vama trebamo čekati rasplet s Livakovićem. Jer znamo kakvi su Turci, a bojim se riskirati krenuti u Europu s Filipovićem i Nevom. Treba li to probati brzo srediti pa ako ne ide tražiti novog golmana? Naravno, najviše bi volio da Livi ostane, ali su iduće kvalifikacije ključne za našu budućnost.
  • cron1ck
    2.3k
    Pitanje koja tri igrača iz HNL bi uzeli kao pojačanje za sljedeću sezonu?
  • Mali Zeus
    20.5k
    Kako ocjenjuju igre Diona, Drene i Belje i koji je od njih ostavio najbolji dojam?
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Da li vidite napredak igre Dinama u sljedećoj sezoni kroz bočne pozicije, mišljenja sam da bi tu trebali biti puno napadački konkretniji, pogotovo kad igramo doma.

Očekivanja su da će se Valinčić vratiti u formu, da li bi išli po novog lijevog beka ili nova šansa za Pereza Vinlofa?
  • crophantom
    3.7k
    kako komentirate to kaj je Miške zabio 2 gola prije nego kaj ste vi opremili studio?
  • Kermit
    890
    Dečki kaj po vašem mišljenju naš kapetan treba još napraviti do kraja sezone da ga izbornik pozove u repku, pogotovo u kontekstu Modrićeve ozljede?
  • criticus
    7.5k
    Dečki kaj po vašem mišljenju naš kapetan treba još napraviti do kraja sezone da ga izbornik pozove u repku, pogotovo u kontekstu Modrićeve ozljede?Kermit

Da se ozlijedi svako eliglible čeljade na kugli zemaljskoj. I žensko i muško. Eto ja sam ih preduhitrio.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube