• Niko1986
    6.1k
    Dragi forumaši i forumašice, otvaram temu za pitanja. S obzirom na to da pretpostavljam da neće biti puno pitanja o utakmici, malo ćemo proširiti temu. Slobodno nas pitajte gdje najviše volimo na cugu prije tekme, za najdraži restoran, kako napreduje restoran i još puno toga. Gledamo se u ponedjeljak u standardnom terminu!
  • jp23
    3.8k
    Tri pitanja ako dozvolite.
    Koje vam je najdraže pivo?
    Koje vam je najdraže alkoholno piće koje nije pivo?
    I gdje u gradu su vam najbolji ćevapi?
  • woo
    95
    Gdje otvarate restoran
  • NVKOD
    10.8k
    Imate li neki cilj kaj se tiče broja pretplatnika za ovu godinu i koliko ste zadovoljni s našim pitanjama za podcast? :grin:
  • DrRatoljub
    649
    Je li ovo proljeće dokaz da Dinamo mora prvenstveno tražiti igrače koji, kako se kaže, znaju igrati? Koliko nama koriste igrači kao Ljubicic kad nisu odlični s loptom u nogama? Jer Dinamo je uvijek imao te plemenite igrače kad je bio nakbolji, a čak i ovi koji su bili "razarači" su znali igrati (Leko, Ademi, Šunjić..). To mislim kao faktor za budući odabir pojačanja.
  • grba
    616
    Koje su vaše želje za novi Maksimir, kapacitet, sadrzaji i sve sto nosi novi stadion
  • Dzoni
    4.6k
    Kad će javljanje uživo iz novog studija?
  • Jura
    246
    Pozdrav, prije jedno mjesec dana sam vas pitao hoće li Beljo doći do 30 službenih golova ( znajući da će te navesti njegove brojke te da bi njegovi kritičari čuli to od vas i da bi ga prestali kritizirati ) ja vjerujem da ide na 35 golova.
  • criticus
    6.7k
    Dolazi reprezentativna stanka.

Je li Josip Mišić najbolji igrač koji nikada nije nastupio za hrvatsku reprezentaciju?

Što je to grozno napravio da mu se ovakva nepravda učini?
  • rioda
    15k
    Možete malo prokomentirati onu situaciju oko "slučaja Marešić" u kupu za mlađe uzraste i priču da je Hajduk ispao gospodski klub pritom, iako uopće nisu u pravu? Čisto da ostane negdje javno spomenuto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet