• Paggini
    77.2k
    b9zgA6S.jpeg

Jebeš Genk, jebeš Gorice, jebeš Osijeke i Midtyllande, samo je jedna utakmica koja znači više od utakmice, koju možemo zvati Derbi.

U kakvoj god formi bili jedni i drugi, Derbi se uvijek igra na nož, pa tako će biti i sada.

Mi dolazimo u izvrsnoj HNL formi, gdje od početka polusezone imamo 5 uvjerljivih pobjeda i 1 neriješen rezultat. Izgleda kao da su neke stvari kliknule napokon na svoje mjesto, osjeća se neka sigurnost s Livakovićem na golu, Beljom koji ne izlazi u 60. minuti, Stojkovićem koji igra kao pušten s lanca. Izgledamo trenutno dobro.

S druge strane, JNK Hajduk NOVJ je lošije krenuo u polusezonu, dignuo formu, pa kiksao poslovično u Varaždinu. Da se sluša njihove navijače, čovjek bi pomislio da igraju kao Španjolska od 2008. - 2012., no realnost je kudikamo drugačija. No, bilo kako bilo, i kod njih vlada dobro raspoloženje, taman da ih unakazimo.

Ovo je vjerojatno odlučujuća utakmica sezone, i za nas i za njih. U slučaju naše pobjede, prvenstvo je više ili manje riješeno. U slučaju njihove pobjede, nećemo moći disati od govana koja će ispadati iz usta revanjem njihovih stručnih komentatora.

Naša povijest recentnih proljetnih odlučujućih utakmica na Poljudu je vrlo lijepa - proljetos smo se istovarili sa 3:1, sezonu prije toga smo se dvaput istovarili s Petkovićem i Kulenovićem, pa ne treba ni zaboraviti onu prekrasnu proslavu titule. Uz to, jesenska pobjeda je jedna od najboljih naših utakmica na Poljudu unazad dosta godina, tako da očekujemo barem jednako dobru utakmicu, a nadamo se još i boljoj s obzirom da je ekipa uigranija nego što je bila.

Samo jednu želju imamo - da se ne ide na X. Izađite heroji naši na pobjedu, grizite, udarajte, pucajte, ubacujte, valjajte se, samo jebeno pobijedite.

A nakon toga, ovako će ta hrđava ruševina s posebnim potrebama koju zovu stadion Josip Broz Tito izgledati:

J91CLW5.jpeg
    1. Idete li na utakmicu? (123 votes)
        Da
        34%
        Ne
        66%
    2. Koji rezultat očekujete? (123 votes)
        Pobjeda
        85%
        Neriješeno
        12%
        Poraz
          2%
  • Hnlovac
    4.4k
    A kud baš AI slika
  • Zagi
    16k
    Iako je x na +7 generalno okej rezultat, ove specifične sezone me zanima samo pobjeda .
    Stojković, Bakrar i Beljo za 0:3 .
  • jakov1
    1.4k
    A kako drugacije da nade sliku di Sucic, Franjic, Orsic i Mudrazija napadaju NK Heineken?
  • DrawTube
    7.1k
    Lagano gaženje
  • Paggini
    77.2k

Nije AI, otkud ti to
  • Hnlovac
    4.4k
    10 min Microsoft painta cuda radi
  • Mihael2305
    1.4k
    Bit će hajduk kurac šampion
  • NORTE
    22.7k
    i kod njih vlada dobro raspoloženjePaggini

Nije to baš tako, oni su na jebenih -7 bodova.
    Kiksali zadnje kolo.

Sad imaju dvije najteže tekme i nisu u nekom dobrom momentu.

Rijeci su doma zabili i pobijedili zahvaljujući igraču više.
  • Jurki
    23.5k
    Otpao i pedercina Šarlija za derbi.

Treba ih unakaziti.
  • Mr Anderson
    18.1k
    Otpao i pedercina Šarlija za derbi.Jurki

Šteta...za nas, dobro za njih.
  • Jurki
    23.5k
    ostaje im jos veca panjcuga Raci i Maresic (koji ce igrati svakako). Ne znam al imaju jos kojeg stopera uopce.
  • Mr Anderson
    18.1k
    Raci uopće nije loš stoper, po meni dosta bolji od Šarlije.
  • Praskaton
    5.7k
    Nadam se da ćemo ovo shvatit maksimalno ozbiljno.Koliko god se mi sprdali s njima ovo je derbi,imaju oni solidne pojedince.Mi smo pokazali da smo ranjivi u obrani i puno lošije ekipe nam zabijaju.
    Dodaj na to suđenje kakvo je bilo prošli put.

Ovo se mora dobit i tu je rješeno prvenstvo.Ne vraćat ih po ko zna koji put u život.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.