• Orc123
    15.2k
    jer je dosao ne izgubiti, a ne pobijediti, to je jasno ko dan....3. Gol se moze iz prve utakmice pripisati Vinlofu ali to bi branila 4 od 10 beka...kao prvo, beka cuva krilo, a Varela je cuvao Bakrara naprijed kod tog gola umjesto beka, a Vinlof bio na vjetrometini....

Vinlof je tu utakmicu probijao, radio nered naprijed vise nego Hoxha i ti u utakmici gdje ganjas 2 gola zaostatka stavljas defanzivnog beka koji ne gleda uopce gol? Da asistirao je proslu utakmicu ali ne radite se grbavi, cijele sezone ne pokazuje nista prema naprijed...svaka cast za defanzivu ali on probiti stranu ne moze a ponavljam ganjas 2 gola zaostatka....

Jel bitno jel izvucemo 1 bod ili minimalan poraz? Nije...kog boli kurac jel cemo izgubiti 1:0 ili 3:0....napasti ih i probati nesto..ovo je kukavicki ali vec viđeno od vrlog stratega...
  • Bernard
    1.2k
    Vidović napadač, Bakrar lijevo jel?
    Možda iznenadimo Genka, samo bog zna..
    Sretno danas momci.
  • Jos-Optimus
    9.9k
    ili je na lijevom krilu netko tko defenzivno nije top i onda to moras kompenzirati, polako, ajmo vidjeti što će biti
  • emilperska
    14.9k

Sergi je miran tip. A ove godine su se svakakva iskakanja tolerirala na nacin da bi samo na klupu pobunjenik bio prebacen, nekad ni to. Tako da ne vjerujem da je neka disciplinska mjera. Ili ozljeda/privatni problemi ili transfer. A transfer 99% nije.

Sergi zadnje vrijeme igra loše i to koljeno ga očito jebe psihofizički. Moguce da sam sebi ne zeli priznat, ali ga je stozer poslao na prisilni odmor.
  • Jay
    3k
    Jednog Vidovic, jednog Bakrar i jednog Galesic/McKenna iz kornera i to je to. Remontada
  • Orc123
    15.2k
    sve to stoji ali za Boga milogq ganjamo 2 gola razlike....shvacas? Ako sad ne mozes odigrati na ho ruk, rastereceno, bez kalkulacija, a kad ces za Boga miloga?

Ovo mi vise ide prema tome da se boji da ne popusimo par golova razlike pa da ne dobi pedalu...kukavicki
  • Pavinho
    447
    Ako moze Jagiellonia okrenuti 0-3 protiv Fiorentine, mozemo i mi...ajmo Dinamoooo :fire:
  • Jos-Optimus
    9.9k
    znam, tješim se i nadam :smile:
  • Orc123
    15.2k
    daj Boze da okrenemo ali kad vidis da covjek nejde na pobjedu....da ne govorim kolko smo se precijenili sa sirinom....a kak bude bude sad....stisnut zube pa kud puklo puklo...
  • Jos-Optimus
    9.9k
    Znam da je patetika, ali zaista nije bitno tko je u prvih 11, ne znamo što je zamislio...ali bitno je kako ćemo se postaviti, prvih 5 minuta i sve će nam biti jasno. Ako će Valinčić ići full visoko onda ima rezona, ali ponavljam, ako istrčimo muški i bez kalkulacija, onda može i Nevistić na zadnjeg veznog
  • don
    18.7k
    Možda ne igra jer je bio prilično loš u prvoj?Mr Anderson

a ostali ne zna se ko je bolje odigra.
  • Dzoni
    4.2k

Ovo nisam ni skužio, jel to neka greška ili to ozbiljno
  • Jaro
    11.9k
    ide napravit sto manje stete prije uvijek neugodne Gorice koju treba docekati na 100 posto…
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    Dakle razlika u tome je li se ide po pobjedu ili se predalo je tko igra lijevog bocnog.

Bome daleko smo dogurali.
  • Danko
    2.9k

Tko je bio dobar?
    Trener nam je ziheraš i boji se velikog poraza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.