• Kepec
    8.6k
    Danas ne očekujem apsolutno ništa. Ispostavilo se već puno puta da je tako najbolje.

Ako izađemo sa ziheraškom postavom (kaj vjerojatno budemo), povućemo se na svojih 20-30 metara (kaj vjerojatno budemo) i krenemo filozofirat i mahat rukama od prve minute (kaj vjerojatno budemo) onda ću se samo nadati pobjedi protiv Gorice i da ta igra u Europi završi konačno za ovu sezonu. Viđeno već puno puta ove sezone.

Ako izađemo hrabro, napadački, odlučno i krenemo kreirati šanse od prve minute onda će nam probuditi nadu. S takvom igrom se jedino i može pobjediti pogotovo u hendikepu, a to je ono kaj nama treba. Čak i da u tom slučaju ne uspijemo zabiti, bar ćemo moći reći da se Genk povukao i stao u dupli blok i jednostavno nije bilo prolaza, zeznula nas prva tekma.

Ako smo mi obični navijači, gledatelji, neznalci vidjeli u prvoj tekmi da nisu svemirski brod i da se itekako da igrati s njima, onda mislim da su igrači i trener i više nego svjesni toga. Imaju 2 gola prednosti protiv nikakvog Dinama, igraju doma, savršena prilika da se opuste i da ih se iznenadi. Ako će nam stoperi voditi igru, krila imati glavu u podu, a vezni red služiti za dodavanje sa stoperima onda je cijelo putovanje u Belgiju nepotrebno i bolje da su ostali u Zagrebu trenirati za nedjelju.
  • Zagi
    15.7k
    Samo je jedan način, Miško zabija i kreće lavinaJos-Optimus

Bio je tak blizu protiv Varazdina. Već sam ju vidio u golu i pojavi se neki mulac u bloku od nikud.
  • Str1nger Bell
    3.3k
    Za početak očekujem da cemo ličit na nogometnu momčad svih 90 minuta.
  • Anonimi
    4
    Ima neki info za korteo?
  • ksapi
    7.6k

18h Kvatrić
  • Anonimi
    4
    najduza setnja do sad
  • Praskaton
    5.6k
    Jel vrijeme da napokon krenemo od prve minute s mudima?
    Moram priznat da ove sezone nisam bio optimističan pred bilo koju europsku utakmicu al danas mislim da prolazimo.
  • Georg Koch
    7.4k
    20260226-163822.jpg
    20260226-165706.jpg

FIFA 19
    Genk 1:4 Dinamo
    Hajrovic, Olmo 2x, Orsic
    Preneseno u vecerasnju utakmicu:
    Topic, Stojkovic 2x, Vidovic

Skracivanje vremena do tekme, emocije na FIFU 19, pokusavanje neke dodatne pozitive.
    Genk je na igrici pao saptom, neka veceras u Belgiji padne jos i jace!

#fifa19 #emocije #gnkdinamo #koplitakpotok #padagenksaptom #necetebelgijancinecete #donmarionasvodiuvjecnigrad #romeherewego
  • lukaoj
    182
    Jel mi danas igramo u trecim dresovima? Posto Genk nosi bijele hlacice
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.