• Zagi
    15.3k
    Kada imaš hrpu igrača koji su loši u donošenju odluka , nije ni neobično da su u konačnici odluke loše.
    Nema tu pomoći , neki od ovih igrača jednostavno nisu nogometno inteligentni.
  • Dzoni
    4k
    Lijepo igramo, pobjeda neupitna
    Ostale želje, čestitke i pozdrave prepuštam Zapadnjacima
  • mali M
    9.6k
    Ma momci našalio sam se s Kovom čisto zato jer je rekao da su radili na završnici, znam da nije on ovu tekmu kriv šta petljamo kao da nas plaćaju za to
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Dobri smo, samo drkanje u napadu
  • Blueshadow86
    4.8k
    Ne bih mijenjao Topića odmah. Mijenjao bih ga oko 60-e ako ovako nastavi. Ali bih Domingueza odmah sada na poluvremenu izvukao van.
  • joesimunic
    25
    Neki ljudi ce uvijek nac razlog za kritiku, ali realnost je da, ukljucujuci danasnju utakmicu, dinamo u posljednje 4 utakmice u hnlu ima xG 5.93, a protivnci ukupno 0.8
  • hb1
    419
    Nema mjesta negativi, igramo lijepo, Topic vani.
  • Xpert1992
    415
    Fino igramo. Ja sam zadovoljan. Beljo mi je malo digao tlak sa pimplanjem al ajde. Ak ovak nastavimo dalje zabit cemo jos koji. Istra uopce ne moze protiv nas igrat, izdominirali smo ih totalno.
  • FazeN
    5.6k
    Nikakva kritika za Kovu trenutno, iza beton, i naprijed je to dobro, samo su naši igraci sebicni.
    Jedina kritika može bit ako ne izvadi Sergija, jer gad iz Benkovca samo čeka idući kontakt..
  • Zagi
    15.3k
    Al da, Erceg je ovu tekmu naciljao Domingueza. Prevencija molim.
    Tuzno je da nam sudac diktira izmjene ali tu smo gdje jesmo.
  • hardek
    8.9k
    Možda bi mogli probati s Vidovićem u vezi da poboljšamo te odluke u zadnjoj trećini.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Istra nam nije prismrdila u 16 metara. Malo uključiti mozak u napadu i bude to sve dobro na kraju.
  • Ivdzo11
    9.2k
    Galesic ulazi umjesto Domingueza
  • CastAway1986
    5.3k
    Galesic unutra, pametan potez
  • ShanKu
    2k
    Najveci hit mi je kaj jedan od Demona ima plavu kabanicu :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.