• austrijanac
    9.8k
    Stojke je trebao van, a ne Zajc.

Dalje sve tak nebitno.
  • blueslavonija
    76
    šteta za ono u 1. pol kad je stojke glumio samaritanca. tu smo mogli tekmu usmjerit kak treba. također, imali smo cijeli tjedan mira za pripremit tekmu pa iz tog kuta isto sam nezadovoljan. ali generalno nije ovaj X tako loš. jbg i rijeku se pita nešto na ovoj tekmi a oni su sve sile uprli da odigraju nulu. idemo dalje. p.s. slažem se da nam fali krilo , okomito, ali to je tako od početka ove sezone. nakrcali smo sredinu igračima a na krilima tanki.
  • Paggini
    75.7k
    Dobar je ovaj Theophile Barisic
  • Mr Anderson
    17.6k
    šta je bilo dobro? Bez provokacije, ozbiljno pitam. U najboljem slučaju može bit neutralno.don

Napisao sam nekoliko puta, neda mi se ponavljati.
  • to ti je tak
    1
    kakva pre
    kakva predstava 0:0 nije bilo od 10/12/2024 protiv celtica kako ovo moze nekom dobro da bude
    uzasne izmjene i napad a odbrana dobra protiv uzasne rijeke to i nije tesko
  • Kermit
    884
    Šteta, Rijeka se nudila danas. U ovakvim utakmicama dva napadača bi dušu dala.
  • ElDorado
    10k
    Dobro je kaj Rijeci nismo dali nista. Ostali bez prave sanse.
    Lose je kaj mi igramo i dalje presporo bez prave okomitosti i brzine i kombinatorike u napadu
  • rioda
    13.6k
    Defanzivno perfekcija, potpuno limitirali Rijeku koja je ostala praktički bez šanse. Naprijed stvorili 6-7 šansi, i to dosta dobrih, ali nije bilo koncentracije. Šteta, ovo smo mogli lako dobiti, ali 7 bodova u ove tri utakmice bi svatko potpisao.

Fali nam jedno moćnije krilo, nadam se dolasku Danija.
  • E46
    2k
    zasto? Pa sve je dobro kako stručnjaci koji si daju za pravo nekog nazivati trolom govore. Odlicno smo odigrali i igra je tu sta ti hoces reci da nam nešto fali???
  • Slavonac86
    746
    Sažetak u par riječi:
    Igrači nek se ostave igranja
    Treneri nek se ostave treniranja
    Sudci nek se ostave suđenja
    I tek onda možda dočekamo svijetlo dana u kataklizmi zvanoj HNL..
  • javolimtebejako
    4.1k
    0:0 u skladu s rezultatomNolifer

to si dobro reko
  • Thor
    1.9k
    A dobro iako je moglo i bolje :smirk: malo smo prtljali
  • shameless86
    1.4k
    obzirom ko je bio sudac,dobar je i x
  • Ludovic IX
    10.5k
    da nije bilo previše individualnih grešaka, zabili bi i gol ali previše grešaka od strane svih krila i valincics prema naprijed. Soldo isto bas nista nije doneso.

Mozda nisam u pravu ali osim stopera i vinlofa, mišić i stojke odigrali dobro. Stojketa je bilo svugdje ali nije imao s kim naprijed igrat
  • Dadox
    1.3k
    Vidović će dočekati penziju igrajući krilo koje će jednom biti osmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.