• NVKOD
    9.2k
    Nastavno na post u temi "Prijedlozi - Kritike - Pohvale", otvaram temu koja bi se bavila pouzdanošću izvora vijesti o transferima, isključivo za Dinamo. Stavljam link na svoj komentar.

Smatram da je Manchester United vrlo dobro nazvao i objasnio svoje razine pouzdanosti pa bih uzeo njihove nazive:
    • Tier 0 (Undisputed, Official Sources)
    • Tier 1 (Highest Quality Sources)
    • Tier 2 (Very Reliable, some details may need confirming)
    • Tier 3 (Average to Good Reliability, may have questionable sources)
    • Tier 4 (Indirect sources, low reliability)
    • Tier 5 (Aggregators, Known Shitposters and Banned sources)
    • Tier of Shame

Tier 0 su službeni kanali kluba, ali trebala bi mi pomoć vezano za ostale razine. Pod razinu mogu biti domaći/strani novinari ili portali kao što su: Tironi, Ničota, Index, Tportal, Telesport, Fabrizio Romano, Gianluca Di Marzio, Lapore, SkySport itd. Najveći šrotovi od tekstova i prognoza, a tu mi prvi pada na pamet PSK, idu direktno u Tier of Shame i takve stvari uopće ne bi ni objavljivao pod "Transferi - vijesti".

Tko god je više upućen, neka da prijedloge za pojedine razine pa ću složiti tablicu za ubuduće. Bitno je da ne dajemo pažnju/klikove nebitnim likovima i portalima!
  • wolfgang14
    3.4k
    Ja bi ovako složio:
    Tier 0 - Klub
    Tier 1 - Fabrizio Romano
    Tier 2 - Haza, MV...
    Tier 3 - Naši domaći novinari i pojedini portali (Ničota, Tironi i općenito Germanijak i SN)
    Tier 4 - Tportal, Telesport, Večernji list, strani twitter insideri
    Tier 5 - Pojedini nepoznati instagram profili čijih imena se ne mogu trenutno sjetit jer ih ignoriram
    Tier 6 - ovo se može zvati i PSK Tier

Index nisam stavljao nigdje jer uglavnom nemaju svoje izvore nego prepišu s Germanijaka i SN
  • austrijanac
    9k

Mati i Niko su jači od Sportskih u zadnje vrijeme.
    Kao i Ledinski iz vecernjih.
  • rioda
    12.6k
    Mati će se sam svrstati sad s ovom informacijom da Livaković stiže do ponedjeljka.

Koji Niko?
  • OsamŠest
    6.6k
    Koji Niko?rioda

Kolega @Niko1986
  • rioda
    12.6k

Pa gdje on piše? I kakve insajde izbacuje, nisam dosad ništa vidio. Osim ako se ne misli na forum i informacije o vremenu objave pojačanja na društvenim mrežama :grin:
  • Crni86
    18.8k
    mati je u zadnjih mjesec, dva postao meni se cini najpouzdaniji od svih novinara.

Al kak velis, potvrdu cemo dobit u ponedjeljak. Ili necemo :smile:

isto za tportal pise
  • Eduardo
    27.8k
    @emreli21 visoko kotira samo što dugo nije bio online, a još duže nije pisao... svakako ulazi u tier 2, a moguće i u tier 1 jer nije sve svoje info koje ima iznosio javno.
  • OsamŠest
    6.6k

Slažem se, mislim da ga je kolega prenisko stavio u Tier 3.
  • rokikaciga
    9k
    Jel se moze editirati prvi post i staviti popis u njega?
  • criticus
    5.6k
    U koji tier spada Leonardina frizerka?
  • Ljubo
    310
    Tier 0, logično.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Gdje se stavljaju ovi koji su čuli ,al nije ništa sigurno, javit će kad provjere ,pa naravno nikad ništa:lol: mogli se oni samo nazvati inside outside . Neka svakoga ,svi volimo tu temu. Neko da se zeza, neko jer je ludo zaljublj n u Dinamo i sve oko njega , neko da si digne tlak pa poludi . Meni su svi dragi , a većina nas ,neko prije a neko poslije vjerujemo više zoni i čitamo samo zonu ,nego svim dnovinarima zajedno. Meni su @Hazai @Miro Vugrinecuvijek nr one uz sav respekt svima koji nešto podjele jer su čuli na jedan ili drugi način
  • mali M
    9.3k
    Prijedlog za temu transferi gdje je zabranjeno komentiranje. Da tamo na vrhu upisa iznad članka se stavi "Tier xy" da možemo odmah znati vjerodostojnost članka prema onome gdje je izašao i tko ga je pisao
  • rioda
    12.6k
    Mati će se sam svrstati sad s ovom informacijom da Livaković stiže do ponedjeljka.rioda

Ponedjeljak se bliži kraju...
  • MateG
    135
    A dođe i utorak…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url