• blue heart 72
    3k
    Novi Statut, svrsavanje u usta tovarima na WC skoljci, te dolazak Bobana u klub kroz potvrdu na prvim zaista demokratskim izborima u klubu.

Osim toga, moze se cak mozda i reci mozda malo sebicno razmisljanje. Cak, ma u stvarnosti i dogadaj godine, ako ne i zivota dolazak Legendi Dinama u moje selo, gdje sam imao cast i obuci dres Dinama, biti dio svlacionice i zaigrati 15-ak minuta za najdrazi klub
  • gaTeDZG
    2.6k
    20.09. - pauza na poluvremenu, vodstvo a Titovom školjkom 15 min orilo se "VOLIM TE DINAMOOO"!
  • Mr Anderson
    16.2k
    Dan kad je službeno objavljeno kako je Zvonimir Boban predsjednik Dinama je definitivno obilježio ovu godinu. Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da se to stvarno događa. Čovjek kojem sam se ko klinac divio, nakon svih onih godina s Canjugom, Tuđmanom, Mamićem dočekao sam i to.
  • Droljo
    23.8k
    Kad sam se živ vratio iz tomija na hvaru..
  • Chempers
    1.1k
    09.02.2025.

Otkaz Marku Mariću..
    emilperska

Potpis. Za Bobanov dolazak nadam se da će se tek za nekoliko godina moći na to gledati kao na veliku prekretnicu u pozitivnom smislu, bez rezultata ime predsjednika ne znači puno.
  • Noel
    17.9k
    Kad smo @Doktor Kunić i ja preživjeli večer u Briselu. "Centar" Europe, a sigurnije je gostovanje u Zimbabve nego u Francusku/Belgiju.

Definitivno najdraži trenutak kad smo došli u Zagreb i shvatili da nismo popili hrđavi nož od Marokanskih inženjera.

Sretna nova godina svima, živjeli, purgerski pozdrav!
  • Fabercaster
    730
    Za mene je najljepši trenutak definitivno samoinicirani odlazak Zvonimira Manenice sa mjesta predsjednika uprave. Nadam se da će se taj potez pamtiti sto godina jer je zaslužio da se pamti.
  • LA BOMBA
    700
    Nova Hajdukova fritula uz pjesmu Fritula.

• mali M
    9.3k
    Meni je najdraži trenutak kad sam vidio objavu da kreće Zona Podcast, drugi najdraži izlazak na izbore sa napuhanim prsima ko puran dok sam hodao od pimpeka do zapada, a treći jedna od tekmi na sjeveru krajem sezona gdje od navijanja nisam mogao više stajati ni pričati jer nas je zapad toliko dugo pratio da je znoj kapao sa mene ko da sam na treningu
  • Keyser Soze
    17.5k
    Navijanje protiv Celte na 0:3 u 70. minuti.
  • jp23
    3.6k
    Bila je iznimno turbulentna godina, bilo je loših ali i lijepih trenutaka, pa sam izdvojio ovih par.

Obilazak stadiona ljetos, definitivno iskustvo koje ću pamtiti. Vidjeti i osjetiti našu povijest, vidjeti sve naše trofeje, prostorije gdje igrači obitavaju, treniraju i bivaju u karanteni, prostorije famoznih liječničkih pregleda, sama svlačionica i još mnoštvo toga. Jednostavno sjajan osjećaj vidjeti i osjetiti to sve oko našeg kluba. I onda sve to kulminira prolaskom kroz tunel i izlaskom kroz njega na teren, jednostavno neopisivo i svakako svima preporučam.

Od zbivanja oko kluba, definitivno prvi potpuni demokratski izbori i potvrda gospodina Zvonimira Bobana kao predsjednika kluba.

A od "nogometnih trenutaka", možda najznačajniji je erupcija emocija i sreće nakon izjednačenja u derbiju u nadoknadi, nakon cjelokupne utakmice i sudačkih, u najmanju ruku sumnjivih odluka.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube