• Dzoni
    8.3k

Nije tehnologija ništa ubila, nogomet su ubili korumpirani idioti koji se služe istom
  • Mr Anderson
    22.5k
    Nije. Ovisi jel utjecalo na igru po procjeni suca. Ako je, spuštanje lopte za momčad koja je zadnja igrala loptom na najbližem mjestu gdje je dirala. — Kumerle

Da, čitam sad i SN. Vjerojatno su doradili pravila, znam da prije nije bilo tako. Sjećam se kad je u Premier ligi na nekoj utakmici lopta na putu prema golu pogodila nekakav balon koji je doletio iz publike, lagano promijenila smjer, ali je gol bio priznat. Uostalom prije se i sudac tretirao ko zrak, ako ga je lopta pogodila, igra bi se samo nastavila.
  • Hnlovac
    8.1k
    Nadam se da će stočari s la plate doživjeti najgore prašenje još od Falklanda 82'
  • don
    22.5k
    za Argentinu bi navija samo ako protiv Srbije igraju. Najodvratnija reprezentacija, po apsolutno svemu. Od poguranaca, ponašanja pa do provlačenja u ovom ždrijebu sa smišnin ekipama. A evo uć će u finale.

neosvajanje Francuske bi bila velika nepravda prema nogometu s obzirom na ono šta pokazuju na terenu.
  • Zagreb1992
    3.9k

Pa nije Argentina kriva što su imali takav ždrijeb
  • Mr Anderson
    22.5k
    Mene više od tog fantomskog kabela muči poništen gol Norvežana. Jeli to isto neki novo pravilo kod kornera? Haaland gurnuo Engleza dok još lopta nije bila u igri, on poslije uopće ne igra loptom, a gol se poništava i ponovo izvodi korner. Što nije u tom slučaju gol? Ili gol ili faul, ako lopta nije bila u igri onda gol.
  • Nolifer
    15.8k
    Očito je Hrvatska dlaka, bila jača i od tog kabla, pa se zato kabel nije primjetilo na senzoru sad.

Ma kako da ne, mislim da je lakrdija ovaj mundijal i da je tragikomično postalo.

Ali ajde, neću prognozirati tko mi je favorit, al nikako ne bi htio vidjet u finalu ni francuze ni engleze.

Sve u svemu, za neke stvari smo si i sami krivi, kaj je tak ispalo, a za neke druge stvari su oni drugi krivi.

Preko ljeta se resetirati, i dobro pripremiti za tu ligu nacija, da nebi opet bili u nekom grču i hvatali se za glavu, pa poslije rekli da za dlaku nismo prošli...
  • The Undertaker
    10.3k
    To i meni nije baš najjasnije. Ako sudac nije prekinuo igru (zaustavio izvođenje) onda bi trebao biti gol.
    Edit: Sad vidim da su dopunili VAR pravilo za ovo SP da može intervenirati u ovakvom slučaju.
  • don
    22.5k
    ali zanimljivo je da je u apsolutno svim utakmicama ovog SP bila barem jedna upitna situacija odnosno poguranac u korist Argentine.

dosta čudna slučajnost uzimajući u obzir i 2022.
  • Droljo
    32.4k
    Hoće li jednom takva odluka otić kontra "jače reprezentacije"? — db-izbjeglica

Hoće. Za treće mjesto kad već slože sve kak su planirali pa u toj nebitnoj budu pokazali 'poštenje'
  • Mr Anderson
    22.5k
    Sad vidim da su dopunili VAR pravilo za ovo SP da može intervenirati u ovakvom slučaju. — The Undertaker

Da, to su uveli. Ali isto tako piše da se mijenja odluka ako je faul direktno utjecao na gol. Ja baš nisam siguran da ovdje je.
  • Glacies
    25
    moram priznati da nisam pogledo snimku ali cini mi se da je Haaland bio u skoku kad se lopta odbila do norveskog igraca koji je prvi pucao. Jedino mi ima smisla da se smatra da je stekao prednost da dodje do skoka zbog guranja
  • Glacies
    25
    Upitna situacija i poguranac nisu nuzno isto. Mozemo i ovako: jel neke situacije ne treba suditi po pravilima samo zato sto je Argentina u pitanju?
  • Zagreb1992
    3.9k

Navodno je FIFA I sad namjestila rezultate u grupnoj fazi kako bi bilo lakše Argentini ...a tek 2022 se dogovorila sa Kolo Muanijem da namjerno fula onaj zice u finalu ..Toerije zavjers su ti najjače hahhaha
  • javolimtebejako
    6.4k
    novo jutro, nova utakmica i novo kvalitetno kmecanje pojedinih forumasa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.