• Paggini
    92.2k
    Ne znam od kud uopće ta potreba za uspoređivanjem tko "najbolje slavi" pa nismo magarad. :lol:db-izbjeglica

Ma mislim da se kolega više referira na novinarske gluparije, pogotovo ovo sa "Nećete vjerovati što su hrvatski navijači napravili, ovo nitko nije napravio" a na kraju je ona HNSova zastava od 100 metara
  • Nolifer
    15.5k
    Sad smo ih krenuli radit za svaki racku. Uskoro ce ic docek za vatrene nakon cetvrtfinala lige nacija jbtHnlovac

Pa na trgu nije bilo nikakvog dočeka i slavlja, o čem ti pričaš?

To kaj se ekipa skupila dat samo podršku na aerodromu ne znači da je bila neka fešta.
  • Dendle71
    503
    Bježite ljudi, bježite iz grada! Stize ekipa pijana! :joke:Hnlovac

Najbolje od svega je tu kad mi neki glavonja u kockastim hlacama, koji prati repku od 2023 u zivo, objašnjava da bi ja sada trebao čučnuti.
  • Hnlovac
    7.1k
    Ma ne smeta meni "docek" na aerodromu, to je skroz legitimno i normalno, radi se to svugdje

Ali da smo krenuli s docecima na trgu za pola stvari kaj ne treba, jesmo.
  • NitkoBitan
    37.8k
    Ali da smo krenuli s docecima na trgu za pola stvari kaj ne treba, jesmoHnlovac

Dok ima interesa i dobar broj ljudi se skupi ne vidim problem.
  • Nolifer
    15.5k

A gle ne znam zaš tebi to predstavlja problem. Ali ako se napravi značajan rezultat, zašto ne...

Najbolje da se zatvorimo odmah u 4 zida, kao da ništa nije bilo...
  • Mali Zeus
    21.8k
    Najbolje od svega je tu kad mi neki glavonja u kockastim hlacama, koji prati repku od 2023 u zivo, objašnjava da bi ja sada trebao čučnuti.Dendle71

SP u katru, neki tam ćelavi tetci iz udruge Mi Hrvati ili koje već dijele ekipi na plaži kod hotela papiriće s tekstom nove pjesme da nauče.

Dakle u tom trenutku sam shvatio da je repka okupirana i da nema natrag.

Sprdali smo se klobučarima, oni su sad repka.
  • Noel
    22.5k
    Ovo SP je bilo vrlo dobro u svim segmentina do trenutka naše utakmice protiv Portugala, krađe bez milosti, a ovaj jučerašnji potez Infantina i Fife je dokrajčio ovo prvenstvo.

Jedino kaj može spasit ovo prvenstvo je da Infantino dobi otkaz zbog kriminalnih radnji uz pomoć politike i da poispadaju svi sudionici tog udruženog zločinačkog poduhvata (Portugal,Argentina,SAD)

Isto tako velika pobjeda nogometa bi bila kad bi nakon torpediranja Infantina novi predsjednik Fife vratio svjetsko prvenstvo na 32 reprezentacije.
  • Hnlovac
    7.1k
    do preferencija je. Ja bih rekao i da docekivanjem bas svega (msm, radio se docek i za Baby Lasagna 2. mjesto lmao) docek gubi na važnosti tj imidzu

Zna se koji su veliki i legendarni dočeci bili -

Bronca 98, Janica 2002., docek generala 2012., Srebro 2018.

A najgora stvar kod novih doceka je najcesce tko ih vodi. Bulic ga je unisito 2022.,a tko bi ih sad vodio- Franjo Ridjan? onaj jazavac Dalibor Petko?
  • Droljo
    30.1k
    Kad ćemo prestati s utjehama da mi najbolje slavimo i dočekujemoHnlovac
    Tribalo je doček u splita metit... Normalno da trg nikad neće biti riva.
  • Keyser Soze
    20.2k
    Ja bi bio najsretniji da se doček radi isključivo za zlato. Postali su mi gadljivi dočeci za broncu i srebro, a dojam je da kad Hrvatska uđe u polufinale bilo kojeg sporta jednostavno odustane od zlata jer nam je u podsvijesti da smo ipak mala zemlja i da je polufinale uspjeh, treba probiti tu blokadu.
  • KtcGoat
    6.8k
    Ovisi, ne vrednuje se uspjeh u svakom sportu jednako.
  • Paggini
    92.2k
    A da, mislim srebro na svjetskom iz nogometa nije isto kao srebro u vaterpolu jbg
  • KtcGoat
    6.8k
    Npr za kosarku bi mogli raditi docek kada se i plasiramo negdje :grin:
  • Keyser Soze
    20.2k
    Apsolutno, nogomet je druga priča, ali sjećate se da ni nogometaši nisu htjeli doček za srebro u LN već isključivo za zlato. Isto tako, mislim da ni rukometašima nije bio napet onaj doček kad su nas dan prije Španjolci dobili u finalu Eura, jednostavno iz razloga što nije zlato i njima je vjerojatno dosta toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.