• hb1
    731
    Sada se napokon mogu vratiti svakodnevnom promoviranju Srebrenice, ipak su Zmajevi uzeli dosta PR prostora, šehidi će preuzeti brigu o simbolu ljiljana tako da smo i tu sigurni, samo ne znam kakvi će sada biti odnosi Teherana sa uredom OHR-a kad su ih mirotvorci natamburali u FUDBALU.
  • OsamŠest
    7.9k
    A zapravo je fora u tome da bi Radeljić što prije na pripreme s Dinamom..
  • KtcGoat
    6.8k
    Zasto oni nisu stavili igraca da legne iza zida? :lol:
  • Jos-Optimus
    12.1k
    politicke forume imas drugdje
  • KtcGoat
    6.8k
    Drago mi je da su ovi ispali, ali ameri koji komentiraju kako nije crveni za Baloguna, ekipa bas prvi put gleda nogomet :rofl: :rofl:
  • bluemagic
    1.3k
    nisu svjesni da je odluka na 60% naspram 40% vjv nebi bio dosuden izravni crveni za domacine SAD pola sata prije kraja. Crveni 100%
  • Olmic
    5.8k
    a jel crveni bio od Messia za isti start?
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    odi kod okulista, ako ti je ovo isti faul.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Šteta za Bosnu ,Radeljic članka mi je odigrao odličnu tekmu. Prvi gol mi se krivica ne može pripisivati jer se lopta odbijala , a Vasilj je trebao dodavati a ne ispucati loptu. Isto i drugi gol ,čist faul za Bosnu kod aut linije ne svira da bi odmah nakon toka svirao faul nakon najminimalnijeg kontakta . Sudac zna da ovaj ide ubit vrijeme i da se baca i bez obzira na to daje im faul u zoni Šuta . Ovi zabijaju i kraj priče. I ti mi je Vasilj kojeg su neki zagovarali na temi transferi mogao puno bolje reagirati. Radeljic mi je bio jedan od najboljih
  • Alkmar1312
    232
    Napokon je ispala BIH, slucajno prosli najlaksu skupinu na prvenstvu.Po meni nisu jako puno pokazali u odigranim utakmicama. Izgubili protiv malo boljih Amerikanaca. Samo da se mi veceras ne nademo na istome letu.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    ja bih rekao da je to stvar uputa stožera...oni su iznimno visoki, a nitko nije lezao da pokrije udarac po podu.
  • don
    20.6k
    objasni nam di vidiš razliku hahaha, identičan.

mislin, ne moran ti ja govorit, cili internet priča o istom, od sudačkih "eksperta" do ostalih ljudi.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    u tom sto je start messija na list i odma povucena noga, dok je start ovog klizanje od lista do zgloba i na kraju penjanje skoro cijelom tezinom na zglob i ahilovu tetivu. Messi se povukao do cim je osjetio kontakt. Kod ovoga je najvece cudo sto je ovaj prosa neozljedjen

Kako najveci ikad vam nabija komplekse nevjerovatno. Nadam se da nikad nece u penziju otic
  • Paggini
    92.1k
    ja bih rekao da je to stvar uputa stožera...oni su iznimno visoki, a nitko nije lezao da pokrije udarac po podu.Jos-Optimus

Ako je ovo istina, ovo je najbosanskija stvar koju sam čuo - vi ste visoki tko će vas prebacit, šta će nam netko na podu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.