• KtcGoat
    6.8k
    Netko je bio spomenuo kako je Vale zakopcana na hrtu, pa eto :smile:
    Screenshot-20260626-210513-Facebook.jpg
  • rokikaciga
    15.7k
    Sigurno Štašpit birao outfit :lol:
  • Sunja86
    1.3k
    Koji je razlog da Norveška istrči u drugom sastavu u utakmici koja odlučuje o prvom mjestu u skupini?
    Sramota, želim im ispadanje odmah u narednom krugu.
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Ruga im se Dembele
  • mlinchica
    6.8k
    Viki: pogledajte samo Upamecana, Bože sačuvaj
    :lol:
  • Hnlovac
    7k
    Daj jbt ovaj Dembele igra s controllerom
  • hardek
    10.9k
    3 identična gola, po meni je golman kod barem 2 mogao bolje reagirat
  • fakin
    5.5k
    nebitno im je hoće biti prvi ili drugi.

kao drugi idu na obalu bjelokosti pa na brazil ili japan
    a kao prvi na nekog tko će biti treći pa njemačka.

slično je
  • CerealKiller
    517
    Aasgaard odličan. Vrijedi samo 2.8 mil na tmu
  • Carmichael
    747
    radili smo mi to isto još tamo na Euru 2016., protiv Španjolske.. kad su nam startali Vrsaljko, Jedvaj, Rog, Nikola Kalinić i Marko Pjaca.. a s klupe u garbage minutama ušao Duje Čop.

Doduše, za razliku od Norveške, mi smo ove namazali, ali i dalje nije čudno da ekipe to rade. Em odmor najboljim igračima, em pozitivno za svlačionicu da ti većina ekipe dobije minute i osjećaj da je svaki igrač "dio priče"
  • Sunja86
    1.3k
    Ne bitno je i Francuskoj pa su izašli u najboljem mogućem sastavu kako i priliči utakmici koja direktno odlučuje o poredtku u skupini.
  • Sajla
    21.9k
    Već na EP 1996., na prvom našem velikom turniru, protiv Portugala u trećoj utakmici je Ćiro ostavio pola prve ekipe na klupi. Izgubili 0-3 pa smo išli na Nijemce. Eh, da je taj plan upalio...
  • fakin
    5.5k
    samo gledajte sutra naše kako ćemo ići na 0 da ne pobijedimo ganu i da idemo u lakši dio ždrijeba.
  • Paggini
    91.2k
    Ovaj ante iz konzuma bi mogao mozda reci i neke druge parove sta misli tko ce dobit, vidi se da zna znanje
  • Sunja86
    1.3k
    Jasno je meni koji je cilj bio Norveške. Meni je osobno ovo čisto ne poštivanje sporta,protivnika,natjecanja i navijača bez obzira o kojoj se ekipi radilo isto vrijedi i za Hrvatsku.Utakmica u kojoj je Francuska favorit protiv i najboljeg sastava Norveške, oni izlaze u drugom sastavu i praktički sigurno potpisuju poraz u utakmici koja odlučuje o konačnom plasmanu u grupi odnosno o prvom mjestu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.