• vjeko1701
    21.3k
    Ovaj bolesnik je zasluzio dozivotni banCastAway1986

Baniran je, trajanje ce odrediti administratori. Nema ga potrebe dalje citirati.
  • Filip 91
    2k
    Jedan Pafos uspije pobjedit 3. momčad La Lige (Villarreal), kao i Kopenhagen, Celtu natambura Ludogorec. A na nama se popravlja gol razlika. Pljuc!
  • Krulek
    1.1k
    Ja još uvijek ne mogu vjerovati da se jedan takav iskusnjak poput Bobana, tako amaterski prevario u treneru. Gubitak teško stečenog ugleda, gubitak bodova i u Europi i u SHNL, nikakva strategija, bez moguće promjene sistema uz guranje samo jednog rasturit će Dinamo i psihološki.Ne radi se tu o lošim igračima, samo o neuigranim igračima što je isključiva greška trenera.
  • Hrvatski Gradjanski
    180
    Boban i Zajec u loži sve govori.
  • NBC
    62
    Sram ga bilo. Jedno je biti frustriran jel nam klub loše igra , a drugo je biti dno dna od.čovjeka. fuj- smece ljudsko.
  • hardek
    7.7k
    Jasan prikaz koliko je čovjek bezidejan. Imaš 3 stopera u zadnjoj liniji, pa otvaraj sa 3 odiza i gurni lijevog beka na zadnjeg veznog. Šta imaš od toga da ti Galešić kao stoper drži širinu na beku? Svaki posjed ide u bunar
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Soldo puno korisnije u igri od Ljube…
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ja još uvijek ne mogu vjerovati da se jedan takav iskusnjak poput Bobana, tako amaterski prevario u treneruKrulek

Ma ajde i da se prevario, u redu je to, dogodi se.

Ali imaš toliko šansi za smjenu i ne poduzimaš ništa, to je ono što smeta.
  • DinoLeonix
    2k
    Svaki nas igrač je danas lošiji nego prije 4 mjeseca
  • GOAT
    4.2k
    Boban i Zajec u loži sve govori.Hrvatski Gradjanski

A neka nađu boljeg trenera, šta mi točno imamo od mrkih pogleda i odlazaka iz lože prije nego sto tekma završi. Stalno pričamo o tome kako se na njima nesto vidi a realnost je da se nista ne radi na popravljanju ove šugave igre
  • Filip 91
    2k
    Mišić opet ne može pogodit okvir gola. Pa dokle?!
  • Orc123
    14.1k
    Gubimo tri razlike...i nakon njihovog kornera nitko se ne otvara da bi pokusali ugroziti gol! Dominquezu se ostavlja apsolutno sve da organizira, nitko se ne nudi, ne izlazi...nista....pa nama Dominquez ko Modric, ocekuje se da organizira, brani, blokira, otvara napade, vise na lopti od Misica!

I onda se decka normalno gleda s povecalom a decko ima 20 jebenih godina...sta se svi skrivaju iza njega.....
  • Maki2
    1k
    Mladi Dečki tuku Lille cak i nakon promasenog penala...
  • Krulek
    1.1k
    Imam dojam da kad Mišić da gol na bilo kojoj utakmici, da će se sve otvoriti u pozitivnom smislu. Pitanje je samo koliko dugo treba čekati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.