• Vedraca
    209
    Dominguez posto taraba
  • Hebimir Strašni
    157
    Zaboravio Kova na zamjene, smrzo se na klupi. :rage:
  • Ivdzo11
    8.5k
    Izvadi Misica molim te, kapetan a bolikurcina teska, kao da ga boli ona stvar...
  • Odani Zgd
    897
    Ubili prvo poluvrijeme,drugo kao da je neka druga momčad u igri
  • Kruno
    1.1k
    Kova mjenjaj vise
  • Borovljanin
    355
    Raspali smo se čim su ovi dali gas
  • fakin
    1.7k
    kad ja opravdano kritiziram ovdje me većina napadnu. a sad kad primimo gol odjednom su svi kritičari.

dobili mi ovo ili ne jednostavno ovo nije Dinamo kakav mora biti. kovačević nije trener za Dinamo. može biti pomoćni ili nešto u stožeru, ali ne može biti glavni trener za ovakav Dinamo.
  • Vedraca
    209
    mirise na 2:1 Rijeke
  • Krizy
    63.1k
    Osmi pogodak Ndockyta u 127. HNL utakmici :lol:
    Kasni Lisica, jbg kad ne smije staviti beka ne bok.
  • emilperska
    12.2k
    Klasična Kova postava utakmice.

Braniteljima "procesa" sad je kriv Ndockyt jer je zabio prvi ozbiljan gol u karijeri baš nama..

I sad idu programirane šablonske zamjene Varela, Villar, Kule..

Igramo odvratno, svršava se na blagu dominaciju protiv Rijeke na Maksimiru..
  • CastAway1986
    4.4k
    Kova se preplašio , treba vec veceras biti bivsi ...Ovo je prešlo svaku mjeru kako god završi
  • Zg123
    2.8k
    Ali facinantno da trener Rijeke pravi zamjene iako ima inicijativu i daje gol, dok s druge strane mi visimo i ne mozemo meda i cekamo sto tocno sa zamjenama?!
  • Slepicka
    369
    12 minuta visi gol i Kovacevic ne reagira, ceka se 65 minuta i zamjena Beljo-Kulenovic, od ovog stručnog stozera ne ocekujem vise nista, vrijeme je za otkaz kako god ovo zavrsilo, dosta je ovoga, drogirani smo
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Možda i nama treba neki "Sanchez"
  • Orc123
    13.6k
    Ovaj Kovacevic je trener bez muda, a Lisica nije bek...jebi ga! Ovakav Ferari dali smo treneru koji s tim ne zna upravljati....momcad je ogledalo ttenera, a trener nam bojazljiv, nesiguran, plah.....

Jebi te imas Benaccera koji je daleko najbolji ivrac lige i ti to ne koristis...nisi napravio momcad koja gazi, a trebao si! Zalosno....zelim otkaz odmah nakon tekme kako god zavrsi jer se ovo ponavlja...jedno dobro poluvrijeme, drugo katastrofa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.