• Dinamo-SB
    589
    Napisao sam neporazeni u Europi i 1. u HNLu. Nisam mislio na to da smo neporaženi u HNL.
  • tp1997
    2.2k
    Ko je nas procito i nadigro?Dinamo-SB

Ne mora te netko izdominirati da te pročita i pobijedi. Malmo je igrao na to da smo mi nemoćni protiv niskog bloka, i ispustili su pobjedu tek u 90+6.
    Oni su se postavili pametnije od nas i to je jedina istina.
  • NitkoBitan
    32.4k
    Treba iskoristit ovakvu priliku i rec da makne ovog kiksera sa gola i da navijaci tog lika ne mogu vise gledat.
  • deda
    42k
    Ne treba pretjerivat. Malmo se postavio kao da igra protiv Reala i molio je Boga da ne primi do zadnje minute. NIje uspio. Naši problemi su naši, ali ovak kak je Malmo igrao protiv nas mi igramo protiv top 10 momčadi u Europi.
  • Crusades
    19.4k
    Ne treba pretjerivat. Malmo se postavio kao da igra protiv Reala i molio je Boga da ne primi do zadnje minute.deda

I zabio gol iz ničega u zadnjoj sekundi prvog poluvremena. I imao još jednu šansu na utakmici na početku drugog. Katastrofalna naša predstava.
  • Dinamo-SB
    589
    Oni su se postavili pametnije od nas i to je jedina istinatp1997

Vrhunski su se postavili. Da Nevistić nije kikser najbolje sto bi oni iz Malma mogli izvuć je 0-0,a i to sam uvjeren da ne bi izvukli da kikser nije primio gol u nezgodno vrijeme i poremetio nas dodatno.

EbVAr11.jpeg
  • hardek
    6.9k
    I zabio gol iz ničega u zadnjoj sekundi prvog poluvremena. I imao još jednu šansu na utakmici na početku drugog. Katastrofalna naša predstava.Crusades

Mislim da nitko nije dovoljno lud da bude nezadovoljan s defenzivnim dijelom ekipe. Većinu izluđuje ta jalovost u ofenzivi do koje dolazi zbog nedostatka imaginacije. A tu imaginaciju si žrtvovao da bi bio defenzivno stabilan. Kova mora naći balans. Da ostanemo defenzivno stabilni(možda malo manje nego trenutno) a da lakše stvaramo šanse
  • deda
    42k
    Kova mora shvatiit da ne može istih 11 igrati protiv Gorice i Fenerbahcea. Imamo dovoljno širok i raznolik roster da to balansira.
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Kova ne kuzi kurca meni se cini. Ili ga igraci ne slijede (vise).
  • Makedonion
    85

Ko ga je procitao? Na to sam vec dao odgovor. Carevic, Jelavic, i Mravac.

Kako? Postavljanjem niskog bloka, dupliranjem krila, i kontranapadom. Vec vrapci na grani znaju da Kovacevic krece sa 3 osmice.

Ne znam... ne ulijeva mi samopouzdanje. Rezultati su ok, dojam je los. Izgleda mi ko da ce u jednom trenutku puknuti balon, nakon cega ulazimo u niz losih rezultata.
  • Crni86
    16.3k
    Dobis samar od gorice i lokomotive, dobis upozorenje od osijeka di si se provuko jer si zabijao iz kornera.

Pa eto neka su te iznenadili i ocekivao si da ce se postaviti ofenzivnije. Valjda smo nekaj naucili iz ove prvo spomenute tri tekme, pokazivao si situacije igracima iz tih tekmi, uvjezbavao i smislio neke stvari za takve situacije i to onda primjenis na poluvremenu protiv Malma.

Ali ne, mi protiv malma nakon 45 min i dalje sve isto. Ja se nadam da je danas nesto naucio i vec da protiv vukovara krece zaokret, ali opet nekako mislim da je ista naucio da bi vec na poluvremenu to primjenio ili se na to uopce nije obracala paznja.
  • Makedonion
    85
    Vrhunski su se postavili. Da Nevistić nije kikser najbolje sto bi oni iz Malma mogli izvuć je 0-0,a i to sam uvjeren da ne bi izvukli da kikser nije primio gol u nezgodno vrijeme i poremetio nas dodatno.Dinamo-SB

Buraz... opasnija su bila ta 3 udarca od Malmoa na gol, nego Misicevi "projektili" preko stadiona. A ovih 75% posjeda je dodavanje lopte sa lijevo na desno, i cekanje kad ce se Hoxha osloboditi. Nijedan prodor kroz sredinu. Mi smo radili upravo ono sto je Malmo htio da radimo. Drugim rijecima, trener amater je procitao Kovacevica.
  • Thor
    1.2k
    1-1! Top! :ok: :heart: Evo cekaju vlak za kopenhagen koji mozda dodje :rofl: velim da se isplatilo. Nismo zgubili od bunkera. Ne znamo s tim bunkerima i kako to probiti pa sve okolo naokolo. Ovi su gori od ekipa hnl. Kad su usle zamjene nekak se krenulo otvarati. Ma sve ok. Nismo zgubili,4.smo na ljestvici...volim te dinamoooo :heart: :strong:
  • Dinamo-SB
    589
    trener amater je procitao KovacevicaMakedonion

Kova nije idealno postsvio igru,ali nije ga procitao neg ovo je max. 0-0 da se Dinamo ispromašiva propisno i da njihov golman briljira.
    Ali kad imas Nevistica sve je moguće. Zamjeni uloge Nevistica i golmana Malma Ellborga i imas vodstvo Dinama i vjerojatno suverenu pobjedu u 2.pol sa odlicnim taktickim izmjemana Kovacevica koje su povecale vodstvo.Tako bi mnogi ovdje komentirali. Ne govorim ja da Kova radi sve idealno,ali smatram da pokusava neke stvari,negdje grijesi negdje radi dobro,ali ne smatram da je ekstra tvrdoglav i ja osobno vjerujem u njega.

Ono sto je moja poanta da Nevistic je ogroman problem jer Kova mozda i pogrijesi mozda bi mijenjo,mozda bi ispalo na dobro do kraja tekme,ali evo i protiv Gorice i Lokse i sad Malmo primas gol u prvom poluvremenu, krece nervoza,krecu nerezonske odluke,igraci su nervozni,navijaci su nervozni...

S dobrim golmanom bi vec sad bila druga priča.Nemam nista protiv momka,ali jednostavno vec duze vremena to s njim ne ide na dobro.
  • Crusades
    19.4k
    Ja mislim da na temelju ove statistike trener već večeras mora dobiti otkaz. Samo 75% posjeda, 22 udarca na gol, od toga 5 u okvir gola, 10 kornera i 3 velike šanse.

Sramotna statistika na gostovanju protiv ekipe koja je nastup u ovosezonskoj EL ostvarila naslovom švedskog prvaka!

Po komentarima čovjek bi rekao da ja naš protivnik imao ovakve parametre, a ne mi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.