• Crni86
    16.3k
    I kolko je produzio sudac?

Prekinuli 5 minuta bakljadom. Svaka cast.
  • cibona
    6.5k
    Kaj se desava ovoj ekipi.. ovo je bas katastrofalan pad u igri..Ritam Ulice

Nije ovo nikakav pad, već samo posljedica skrivanja od problema radi dobrih rezultata i sreće koja nas je mazila proteklih mjeseci. Igra je od početka sezone bila loša, na prste jedne ruke mogu navesti poluvremena u kojima smo igrali brz i atraktivan nogomet.
  • Sibirski plavac
    6.9k
    Gotovo je ovo. Preko pola nadoknade će likovi potrošit na ležanje.
  • rioda
    10.9k

Gdje se gasiš?
  • Dzoni
    2.4k
    Mateo Erceg, jesi to ti?
  • ElDorado
    6.4k
    Ovo je samo posljedica nerotiranja. I gotovo.
  • IvanPerić1945
    232
    Da je još 106 ne bi ništa napravili. Treba svirati kraj odmah
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Sudac je kriv :lol:
    Bravo genijalci
  • Pacho
    8.9k
    Nema serijskog pobjedivanja bez igre i stvaranja sansi. Odnosno nece ici kada gotovo svaku utakmicu imas 2-3 udarca na gol. Koliko god se neki tjesili.
  • ElDorado
    6.4k
    Vidovic je danas da o jednu jedinu dubinsku loptu od svih veznoh igraca. Tek tolko
  • eol12
    822
    Čemu se čudite nadoknadi? Pa koju vražju mater prekidaju utakmicu na 5 minuta dok gubiš.
  • hb1
    204
    Kad protivnik ima posjed siguran sam da možemo nauditi najvećim europskim klubovima, kad mi igramo protiv nekog sa duplim srednje ka niskim blokom, bojim se NK Sveti Ivan Zelina
  • Crni86
    16.3k
    smjesno je samo kako je trijenjenje doslo tako brzo. Mnogi su nas poslije osijeka uvjeravali da je sve dobro.
  • reziser
    7.8k
    Kriva je duzina nadoknade. Da se igra jos pol sata nebi stvorili priliku. Danas razocaravajuce, depresivno…tog sam se i bojao kako sam napisao prije tekme. Lako cemo
  • NKDZ86
    6.1k
    Ovakvu europsku tekmu nisam bome dugo gledao, da se netko tako doma brani i mi ne uspijemo zabit, uzas.

Kad će stručni štab više skižit da igra s 1 napadačem u dinamu ne prolazi jer većina ekipa igra bunkericu...
    Varela ispred Mudrog, joj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.