• NitkoBitan
    31.9k
    Jesu stvarno realni da su u najavi promijenili svih 11 igraca, pa prvenstvo je tek pocelo :roll:
  • prefontaine
    3.9k
    Koji debili majko moja mila. Ma nek i trener bude Bloudek, PU Zajec, a boysi neka budu na jugu. I obavezno igrati u sivoj garnituri.
  • veselko tenžera
    6k
    Meni je najbolje što smo odigrali na pripremana drugo poluvrijeme protiv Ujpesta kad su naprijed igrali Topić, Mudri, Kulušić i Hoxha, a Soldo i (čini mi se) Villar iza njih. Ne znam koliko je ta postava Ujpesta bila ozbiljna, ali ubijali smo ih presingom. Ako se zaista bude igralo s Maccabijem, ne bih imao ništa protiv cijele nove postave. Svejedno smo favoriti protiv Belupa.
  • NORTE
    20.3k
    Možete se zajebavat kolko hoćete, ali NAŠI IGRAČI MORAJU DOBIVATI MINUTE.

Mučenje jedno te istih 11-15 igrača svaku jebenu tekmu nema nikakvog smisla i može nas jako koštati.

Prejaka je to klupa da ih se plaća za ništa.

Pa neće valjda Mudri prosjedit i ovu tekmu.
    Cilj je razigrat ih sve, dovest u formu, dati priliku protiv slabijih suparnika barem na našem terenu, a ne imat nezadovoljne igrače na klupi.
  • Mlađi referent
    14.4k
    Mučenje jedno te istih 11-15 igračaNORTE

Upravo je ovo ideal. A tako će i otprilike kod nas i biti.

11 do 15 igrača koji će u sezoni ispucati 40+ tekmi, od toga nekoliko njih 45+ (uglavnom stoperi, elitna devetka, golman).

Kolega je gore dobro rekao, prvenstvo je tek počelo
    Bitan je kontinuitet, konstantno uigravanje manje više istih. Razbijanje ritma jer su umorni u devetom mjesecu bi bila jednostavno greška. Ili ako su stvarno umorni, onda su na krivoj razini nogometa.

Vrijeme za baš intenzivno odmaranje će biti tamo pred kraj sezone kad već našamaramo cijelu ligu i pobjegnemo 10 bodova konkurentu, a ujedno i završe europske obveze.
  • Mikina lijeva kopačka
    317
    Bolje početi s jednom ili dvije izmjene u odnosu na ove zadnje dve tekme, pa onda već u drugom, na početku mijenjati kostur.

I jebo vas Mudri, po meni nije igrač za Belupo, a ne da bi u dinamu počel. Kaj, i ja navijam za dinamo, bi ja trebal igrati?

Dobro veli Mlađi referent, bitan je kontinuitet bez razbijanja ritma.
  • skener
    6.4k
    - Pierre se u ponedjeljak priključuje momčadi, onda ćemo vidjeti što i kako. Valinčić je mlad, zdrav, trenira pa Luka Modrić s 40 godina odigra 60 utakmica godišnje, ne želim pričati o umoru. Mudroga cijenim i poštujem, znam kako se teško izborio, u Lokomotivi je bio glavni igrač, a kod nas je trenutačno tako. Vjerujem da će pokazati sve od prošle godine kad dobije priliku, sad su ovi malo u prednosti, ali to je tako.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k
    I ja sam na tragu razmišljanja da ne treba raditi prevelike rošade odmah, fokus na prvenstvo i bildanje zalihe bodova. Ujedno da se prva ekipa dodatno uigra, a odmoriti igrače koji su umorni/poluozlijeđeni (Goda, Zajc)...

Neva
    Valinčić-Dominguez-McKenna-MPV
    Ljubo-Miške-Bennacer
    Lisica-Beljo-Hoxha

Kasnije bi volio vidjeti Kuleta, Bakrara, Varelu, Vidovića, Villara
  • Dadox
    1k
    Čini mi se da Kova malo mijenja retoriku oko rotacija.Budemo vidjeli u kojem to smjeru bude išlo,ali izgleda da nema govora o Bjeličinom načinu.
  • Zagi
    11.8k
    Dal je Bjeličinom načinu onu neku prijateljsku prije par tjedana. Jarun ili netko takav pa je bilo 0:0.
    Par zamjena i vozi.
  • shameless86
    881
    rijesiti tekmu u prvih 45 min,pa onda drugo poluvrijeme dati priliku drugima..ak tovari danas kiksaju,pobjeda je pod mus da se odvojimo jos vise
  • don
    16.2k
    Kova odlično odgovorio na pitanje o izmjenama.
    Kakve tolike izmjene, nije 20. kolo.. 2-3 izmjene onih najumornijih, ostale ubaciti ako rezultat bude povoljan u drugom poluvremenu.
  • Masto
    234
    Mckennu mišića ljubičića odmorit
  • Zagi
    11.8k
    Volio bih vidjeti Villar-Bennacer-Soldo vezu. Bennacera na 10ku.
  • Olmic
    5.2k
    Nista od rpg

Danas mi Kova prvi put izgledao ispuhano
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url