• blue heart 72
    2.7k
    Rutinski odrađena tekma. Do gola nije izgledalo bajno, ali se svejedno imao osjećaj da to rješavamo bez problema. Nakon toga rapsodija, kako na terenu tako na tribinama. Od bakljade nisam videl uživo gajbu Lisice, nego samo kroz gusti dim na jedvite jade GOOOOL na semaforu i prvo mi prođe kroz glavu, pa nismo valjda i drugi spljugali. Dok sam videl da je 4:1 odmah mi je laknulo
  • skener
    6.4k
    Inače jučer jedan poprilično raritetan trenutak na utakmici, nešto što se ne viđa često, Josip Mišić izlazi iz igre :wink:
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k

Nova je ova s keltskim križem kaj je Crusades naveo i ova sa žutim križem, to je Stenjevec ekipa koliko sam skužio, bar je ja nisam prije viđao
  • rioda
    10.6k
    Na objavi Slaven Belupa da su poraženi od Dinama, njihovi navijači nezadovoljni trenerom, igrom, zamjenama, i onda na to dolaze tovari sa svojim komentarima i pitaju ih zašto ne komentiraju da je za Valinčića i Mišića trebao biti crveni karton :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    njihovi navijačirioda

:chin:
  • Mali Zeus
    19.7k
    Na objavi Slaven Belupa da su poraženi od Dinama, njihovi navijači nezadovoljni trenerom, igrom, zamjenama, i onda na to dolaze tovari sa svojim komentarima i pitaju ih zašto ne komentiraju da je za Valinčića i Mišića trebao biti crveni karton :rofl:rioda

Zlatni su. :lol:
  • De Oliveira
    1.8k
    Moze li gif te Valinciceve situacije
  • Zagi
    11.9k
    Vidiš da može i više nego kaj smo obojica nagađali.
    Očito je ta priča o ozljedi još iz dana Milana. Preboljeno i zaliječeno još u Francuskoj.

Ni Zajc niti Bennacer nisu prošli pripreme , a idu ko zvijeri. Kaj će tek biti za par mjeseci...
  • Sajla
    13.7k
    ali točno mogu zamisliti kako neki Siebert ili sličan sudac pušta igru i maše Mitroviću da ustane jer se bezveze bacio, a Valinčić ga je jedva dotaknuo. naravno, to bi trebao biti sudac s karakterom i kriterijem kojeg se drži od prve do zadnje sekunde, a ne Bel.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Btw za što je Mišić uopće žuti dobio? S tribine se činilo niš strašno.
  • Ludovic IX
    9.9k
    udarac u glavu ali ja to nisam skuzio
  • Paggini
    71.6k

Izmišljen udarac laktom ili dlanom koji nije postojao, barem se s tribine nije cinilo. A sudeci po reakciji Misica, nije ga ni bilo
  • Zagi
    11.9k
    Ma lagani , nehotični dodir rukom u lice koji se pretprošle sezone kažnjavao obavezno žutim kartonom.
    To je bila tolika nebuloza da je promijenjeno odmah iduće polusezone.

Ali , evo ti dinama. Ajmo njihovog ključnog igrača malo napuniti. Nikada ne znaš kada će tih 4 kartona dobro doći.
  • Efes Pilsen
    13k
    Meni se cini da tog padanja ima malo previse u zadnje vrijeme, a onaj Francuz je to sve pustao pa su igraci Fenera dobili zivcani slom. Igrac ide u klizeci ili mu je slomilo zglobove i u padu je i onda nasi rade pokret ruku za trcanje, a ovi hvataju ili glume kontakt i leze po podu. Malo je reci da mi je tlak na 300 kad to vidim, a tek kad vidim celavu pedercinu da se za dzep hvata. A tek kad se sjetim sta se Livaji dopusta s laktovima, ufff.
  • rioda
    10.6k
    Ma lagani , nehotični dodir rukom u liceZagi

Ne znam, gledam snimku i uopće ne vidim taj dodir rukom po licu, eventualno skroz bočno jer se to ne vidi zbog kuta kamere. Sigurno nije po očima i nosu, za što se uhvatio igrač Slaven Belupa... Smiješan žuti karton
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet