• rokikaciga
    12.2k
    Kaj ja sve necu ovdje procitat..
  • Big Daddy
    1.7k
    Ismael Bennacer još uvijek ne trenira s ostatkom Dinamove momčadi. Cak nije ni u Zagrebu.
    'On se oporavljao izvan kluba, vjerujući nekim svojim ljudima, što je samo po sebi omalovažavajuće prema ljudima u klubu. A onda je otisao i na Bliski Istok, odakle se već trebao vratiti, ali još nije došao u Maksimir.
    Spominjao se utorak kao dan kad će opet biti ovdje i poceti polako trenirati, ali njega još nema',
    , piše
    Germanijak. Isti izvor dodaje da su ratni sukobi na Bliskom Istoku pomaknuli datum Bennacerovog povratka u Maksimir.
    Za Dinamo je odigrao 12 utakmica i zabio jedan gol uz dvije asistencije, a zagrebački klub vjerojatno neće na kraju sezone otkupiti njegov ugovor.
  • Big Daddy
    1.7k
    Nisu usporedbe igraca, ali korisniji bi nam bio Fruk. I dvostruko jeftiniji.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Čovjek je jedina 6-ca u momčadi uz Mišića. To kaj ga mi stalno igramo na 8-ci je naš problem. Ako Boban ispregovara puuuno nižu cijenu uz neke bonuse vezane za LP i broj odigranih utakmica, ja bi ga svakako ostavio. Ipak je 4 godine mlađi od Miška i treba razmišljati o njegovoj zamjeni. A Bennacer je klasa.
  • ElDorado
    10.3k
    nadam se da si shvatio da je ovo moje bio sarkazam
  • prefontaine
    7.2k
    Pratio sam ovu temu dok nisam pročitao da je lik u istu rečenicu stavio Dinu Perića i Ismaëla Bennacera.
    Dosta interneta za danas
  • lukaoj
    208
    Na kraju ispada da nam se zbilja vise isplatilo da smo ostavili Belcara umjesto njega. Uvjeren sam da bismo titulu uzeli i bez Bennacera, a ustedio bi klub preko milju eura. Jebiga, on je odlican igrac, u formi vjerovatno najbolji u ligi, ali ozlijedio se kad nam je najvise trebao
  • rokikaciga
    12.2k
    za tebe sam shvatio ali za neke druge nisam baa siguran. S obzirom na bisere kakve znam ovdje procitat ne bih se cudio da je istina :lol:
  • Fan
    2k
    lako je bit general poslije bitke.
    Bennacer je bila prilika koja se ne propušta, jednostavno smo si s njim digli renome, a i znalo se da je brutalan, i to ne samo za naše prilike.
    To što je došao u skroz novu ekipu koja se čak i sad još slaže, što ne igra na svojoj prirodnoj poziciji nije njegova krivica i što ga jebu ozljede, nije njegova krivica.
    Da smo na kraju popušili lovu, jesmo, al eto, svakako sam za da se takve stvari probaju i s nekim drugim igračima ako dođe prilika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.