• Crni86
    20.7k
    Husaric je itekako odmah znao sta je napravio jer cim je vidio zuti karton je brze bolje trazio izmjenu i pobjego prema klupi…

Meni je samo zalosno sta nema nekih naknadnih kazni… suci su pogrijesili okej, ali ovaj start je bar za 5 utakmica suspnezije. Imas snimke, imas sve.. samo treba dobra volja jer ovo je doslovce start za zatvor
  • Droljo
    26.5k
    Sam nek tihica dođe doma na oporavak. Par udisaja amonijaka i ko nov je.
    Sused držse!
  • NKDZ86
    7.9k
    čovjek je potrgao Tihu koji sad neće igrati do kraja sezone minimalno.
    Mene zanima zašto naš klub šuti, zašto ne radi pritisak? taj kreten nije dobio ni crveni...

a sljedeću domaću protiv tih jadnika očekujem da ih poderemo fizički i psihički kako na terenu tako i na tribini, nema više gospodski, samo plavi pakao treba dočekati sve koji se pale na ime dinamo, frustirana bagra
  • skener
    7.7k
    Futsal Dinamo će u sklopu 18. kola HMNL ugostiti Rijeku u SD Sutinska vrela.
    Utakmica je na rasporedu 17.04.2026. u 20:15, a cijena pojedinačne ulaznice za članove Futsal Dinama iznosi 5€, ulaznica sa sve ostale iznosi 7€ .

Utakmica protiv Rijeke bit će posljednja domaća utakmica za Dinamo u regularnom dijelu sezone i odlučit će s koje pozicije Plavi idu u borbu za novi naslov prvaka Hrvatske.
  • plavi72
    2.4k
    Petak 17.4. ,a sutra 18.4.dočekujemo isto Rijeku na Maksimiru !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet