• Peškaman
    8.9k
    Beskrvno,pičkasto odigrano.
  • Crni86
    20.7k
    svi znamo zasto je peric otiso dole.. jbga fd taj novac nema. Klub se tu ne moze krivit

Na kraju suskalo se da je bilo price sa Sekulicem pa je on otiso u Osijek. Jbga…

Ponavljam Peric je bio uvjerljivo pivot broj 1. Danas ti ne znas tko je to… Nama u nekim trenutcima na pivotu bude Cop..
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Ovo me baš pogodilo. Jesmo bili za kurac, al baš sam nekako mislio da je to ta godina kaj se tiče kupa.

Mark my words, prije ćemo igrat final 4 lige prvaka nego uzet kup. Neš ti natjecanja. Jebeni kup. Ali nama eto nedostižan...

Publika sramotna, brzo pokupili navike tovara koje navodne mrze. Tak je i kohorta lani u polufinalu. Svi su oni isti kurac kad se igra protiv Dinama. Husarić mogao strgat Novaka kompletno, opet bi dobio samo žuti. Zgadio mi se Jelavić nakon polufinala, ali ovaj je novi nivo gadosti.

Ćelavi Saaf na njihovom golu odličan danas, kao i svaki golman kad igra protiv nas. Tako je lani i Jelić iz Torcide briljirao u finalu kupa, nakon toga prosjek od golmana.

Nakon Torcide, evo još jedan klub koji preko nas osvaja prvi trofej u povijesti. Nešto je to često u zadnje vrijeme. Kad god netko treba prvi trofej, nek zovu Dinamo.

Da igramo sa zadnjim Vrgorcem izgubili bismo. Taj kup je za nas uklet izgleda.

Samo futsal dinamu pobjede od 3 ili 4 razlike nisu dovoljne za osvajanje nego uvijek protivnik okrene. Mi da smo dobili prvu 6 1 kao torcida lani, opet bismo danas izgubili barem 7 1.

Baš baš sam razočaran. Dugo nisam ovako bio.
  • nkdz
    1.2k
    Na kraju suskalo se da je bilo price sa Sekulicem pa je on otiso u Osijek. Jbga…Crni86

U podcastu su rekli da mu je Osijek ponudio više love koju dinamo nije mogao pa je tamo otišao
  • dzg7
    476
    Možda bi de trebalo i razmislit o novom treneru
    Nevjerojatno je da se ovako teški porazi dešavati, umjesto da nešto smisli ekipa mu tone samo dublje
  • Crni86
    20.7k
    Jedan Lovro Cigler na klupi bez minute, a meni je iskreno duplo korisniji igrac od Copa. Ima mane ali bar znas kaj ocekivat od njega. Zna proc, zna odapet, zna bit opasan po protivnicki gol
  • emilperska
    15.3k
    Otkaz treneru kako god da se zvao.
    Sramotan pristup i sramotna igra. Izgubit 7:1 u finalu od ekipe koja ima manji budzet i lošije igrače od tebe je baš dno dna.

Baš sramota od pristupa, neozbiljno za cijeli klub i projekt ovako izgubit..
  • Crni86
    20.7k
    Izgubit 7:1 u finaluemilperska

Meni je veci problem sto se to pod ovim trenerom desava bar jednom u sezoni. Lubawa, Torcida pa sad Rijeka…
  • Keyser Soze
    18.7k
    Po meni nismo dobro nadomjestili odlaske, otišli top igrači, a prosječni došli. Đulvata bi isto trebalo preispitati jer mu se ovakve bruke ponavljaju i očito ne zna psihološki spremiti ekipu.
  • nkdz
    1.2k
    Otkaz treneru kako god da se zvao.emilperska

Nakon kaj nam je donio dva naslova i nakon kaj nas i dalje drži u vrhu prvenstvene ljestvice bi trebao dobiti otkaz? Nemoj me jebat, srecom pa Boban ne otpušta nakon prvih rezultata jer s takvim odlukama bi daleko došli.
    Sramotni su bili pristup i utakmica danas ali kakav jebeni otkaz.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    kad nam je posjeta pala na 100-200 gledatelja 90 posto sezone, a klub živi od navijaca.nkdz

Opet ću ponovit ovo mi fakat nije jasno. Ok, nisam očekivao da ćemo uvijek imat nekih 700-800 kao prethodnih godina, ali ove zadnje 2,3 sezone u konstantom i baš jakom jakom padu. Također često ni nema navijanja, i dobiješ sliku kao iz drugih dvorana, di se čuje škripa tenisica, a rugali smo im se nekoć za to.

Valjda bu se u playoffu napunilo, ali to opet ne znači niš ako dogodine u regularnom dijelu bude opet 200-300, ako i toliko. Kao da je dosta ljudi odustalo od ovog kluba. Ne znam, takav je dojam. Imam osjećak da je u sezonama prije prve titule svaka tekma bila puno vipe praćena, i puno češće se navijalo.
  • emilperska
    15.3k
    Čovjek ima neku barijeru u sebi da mu ekipe prečesto upadnu u crnu rupu u kup natjecanjima. U maltene dobivenim situacijama. Ovo se već ponavlja.

Mi smo prvu 4:1 dobili. Dakle imao si lukszus kalkuliranja, taktiziranja i čuvanja danas. I onda te ovi rastave kao srednjoškolce na proste faktore.
  • Niko1986
    6.1k
    Sjebao je sudac s tim crvenim, al nema opravdanjaKeyser Soze

Nema opravdanja, ali lik koji treba dobit crveni ti zabije dva gola. Umjesto da igraš s igračem više i vjerojatno zabiješ gol ti minutu kasnije gubiš 5:0.
  • nkdz
    1.2k

Nažalost izgleda da je to mentalitet prosjecnog navijaca dinama. Ili im je futsal dinamo bio one season wonder pa im više nije zanimljiv ali kad vidim praznu dvoranu u kojoj više ne stvaramo baš nikakav pritisak mi je full žao.
    Izgleda da je futsal dinamo posluzio kao klub kad je bilo teško na maksimiru, a kasnije ga odbacili
  • NKDZ86
    7.9k
    I to nam kup uzme momčad s hrpom stranih igrača i našim bivšim trenerom :zip:

Nisu ljudi odbacili, al im je prioritet dinamo na Maksimiru i eto. Ne mogu ni ja baš svaki tjedan na futsal, sad sam više na Mak i to je to.
    Prvenstvo je glupo koncepirano, s tim doigravanjem tako da praktički nije ni važno koji si na tablici u 1. dijelu, glavno da si 8. bar pa kasnije mozes i osvojit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet