• Sibirski plavac
    6k
    Ne znam jel mi se čini, ali imam osjećaj da kad smo igrali u Dvojki, i ponekad u Kutiji, da je znalo bit više ljudi nego ove prošle sezone kad smo igrali u Ciboni. Možda mi se samo čini, ne znam... Također, u sezonama prije 2023. činilo mi se da je više ljudi sa tribina pratilo klub. Kao da je s dvije titule (što je nekoć bio samo san) nekako spao entuzijazam za futsalom. Zašto je to tako, ne znam.
    Ne pratim baš KK Dinamo pa ne znam kakva je njima situacija s posjetom, u usporedbi sa Futsal Dinamom. Jel bolja, jednaka ili lošija?
  • Zagreb1992
    2.6k

Bolja je posjeta na futsalu
  • Sibirski plavac
    6k
    Ne bih rekao da smo jedini po tom pitanju. I u dvije najjače lige u Europi, Španjolskoj i Portugalu, punu dvoranu imaju uglavnom klubovi iz manjih sredina kojima je futsal klub ili jedini ozbiljan klub ili je jedini sportski klub u gradu uopće, dok ovi veliki (Barca, Inter Movistar, Benfica, Sporting, Napoli, Braga) napune dvoranu jedino na derbijima ili finalima prvesntva.

Jel se zna možda hoćemo li u skorijoj budućnosti odigrati koju tekmu u Kutiji? Ako se ne varam već dugo tamo nismo igrali prvenstvenu tekmu, a atmosfera u njoj kad je krcata je meni najjebenija od svih zg dvorana.
  • nkdz
    1k
    Nedjelja bez nogometne lige i vani sa savršenim vremenom za popiti cugu prije futsala i ljudima se i dalje neda doći.
    Ocito je klub većini poslužio svrsi, a sad ga otkantali.
    Žalosno za klub koji isto nosi ime Dinamo.
  • M94
    2k
    Jbg, tesko je bilo za ocekivati da ce se odrzati dobra posjeta na futsalu kad se pravi Dinamo vrati.

A mislim da su i titule malo tu odigrale ulogu, nije ljudima ni toliko napeto ko onda kad se cekao prvi trofej...
  • R13S61
    377
    Jbg, tesko je bilo za ocekivati da ce se odrzati dobra posjeta na futsalu kad se pravi Dinamo vrati.M94

Ja sam upravo tako nešto i očekivao.. I to ne samo da se održi posjeta, nego da bude i bolja...
    Računica je vrlo jasna, s povratkom velikog Dinama vidimo da se posjeta na maksimiru enormno povećala, što znači da imaš neusporedivo veću bazu ljudi od kojih bi morao moći bar 10% crpiti za posjetu na futsalu...

Nažalost kod nas ljudi još uvijek nemaju naviku posjećivanja sportskih događaja, pa netko tko redovito ide na maksimir vjerojatno ne svjesno razmišlja u stilu "gubim vrijeme na veliki Dinamo, ne stignem još i na futsal" što nema nikakvog smisla...
    Nitko me ne može uvjeriti da ako jebena Zvezda može puniti 20000 ljudi na svakoj tekmi eurolige i imati solidnu posjetu sjevera na nogometu, da mi ne možemo uz ovakvu posjetu na Maksimiru imati bar 1000 redovitih na futsalu... I nije bitno što je usporedba Eurolige i domaćeg malonogometnog prvenstva, nego je poanta odvajanja vremena za odlazak na npr dvije utakmice u tjednu...

Zaslužio je futsal Dinamo više od ovoga što trenutno dobiva od publike... Kao što je i veliki Dinamo zaslužio još više od Zagreba... Ali tamo bar vidimo svake sezone pozitivni pomak oko brojnosti...
  • NKDZ86
    5.6k
    Mene najviše smeta što se biraju tekme i dolazi se na tekme lige prvaka i protiv torcide, a ostale ne. Jezgra grupe najbolje zna zašto je tako pa ću tu stat.

Šteta, ljudi sa zabranama uvijek mogu doć, to je 100 ljudi minimalno. Cibona je prevelika dvorana i tu se razvodnilo plus veće cijene godišnjih ulaznica, dugo očekivani trofej i povratak dinama narodu je odigralo utjecaja.
    Šta je je, bbb imaju veliki utjecaj na dolazak, atmosfera je drugačija, bolja, niko ne voli gledati nogomet kao u kazalištu. Bar ne većina ljudi.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube