• Crni86
    19.5k
    Meni iskreno danas dosta los, radio je dosta gresaka koje mu nisu slicne. Ne znam da li je taj afcon ostavio malo utjecaja na njeg, ali meni danas nije bio pravi
  • mlinchica
    4.8k
    Zapucal na gol već u prvoj minuti, a zabio u 7. , skoro asistirao Belji s dugom loptom iz naših 16 m gdje se vratio u obranu. :grin:
    Znam da vadim detalje ali za mene je on prvenstveno napadač i bitno mi je kaj radi prema naprijed.
    Sigurno je umor s afcona odradio svoje ali on je ful efikasan i mora bit u prvih 11 svaku tekmu.
    Zajedno s Beljom.
  • Orc123
    14.7k
    Ono sto je bitno je da smo mi opasni s krila, ne zqbija on toliko golova slucajno....vidlo se da nije bio dugo s ekipom pa je danas dosta grijesio u pasu, isto tako se vidjelo da nije znao ispratiti visoki presing jer nije prosao pripreme s ekipom pa slijedom toga nije ni pohvatao kretnje ali ne beinem za njega, on je vec daleko nadmasio ocekivanja.

Mozda se malo opustio pa nekad previse gleda na neku atrakciju. Mora ostati ponizan i gladan kao na pocetku.
    Naravno svaka cast za gol danas jer se fantasticno ubacio između stopera i definitivno Bakrar je igrac za prvih 11 pogotovo protiv ekipa gdje mi napadamo, naravo sve to do dolaska Rodrigueza :lol:
  • Zagi
    14.6k
    Rekao bih da Kule odlazi u ljeto negdje biti prva špica.
    Time Bakrara čeka uloga zamjene Belji. To mi je ok.

Dobar je ali nije toliko dobar kolika mi očekivanja imamo od momčadi.
  • bazooka93
    86
    meni on nije klasicni napadac, bio je uzasan kad je zapoceo u prvih 11 kao usamljena spica.
    S krila je opasan ali nema kretnje krila kao ni defanzivu.
    Vjerujem da bi se preporodio kad bi igrali 4-4-2 ili 3-5-2
  • rokikaciga
    9.8k
    Ako Bakrar igra onda nama u vezi treba netko kao Rakitic koji je pokrivao Messija i njegovu setnju sve one godine. U teoriji je to Ljubo ali...jbg. Mozda Soldo?
  • cibona
    7.6k
    Šteta što je beljov gol nakon bakrarovog fantastičnog centaršuta na kraju ispao minijaturno zaleđe.

Stvarno malo mu treba da uđe u statistiku. Najbolje i najefikasnije ovosezonsko pojačanje uzevši u obzir omjer uloženog i dobivenog. Bravo.
  • bazooka93
    86
    klasa malo mu treba
  • dinamo u srcu
    2.7k
    Kod Bakrara se primjeti da je uvijek fokusiran, motiviran i da mu je apsolutno svejedno di ga staviš. Kad god uđe, bilo to u prvoj minuti ili 80 minuti On ulazi sa 100%, trči, pritišće, kad dobije loptu samo traži malo prostora da može pucat po golu. Tako bi htio da su svi dinamovci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.