• flexXy
    3k
    S obzirom da je najgori dosta sirok opis, nominiram Niku Kranjcara
  • Shane
    188
    Gražvydas Mikulėnas.
  • rokikaciga
    3.4k
    Puno tezi odabir nego za najboljeg ikad
  • Dzoni
    1.7k
    Faris Krkalić
    Edit: Btw koliko je maksimalno imena koliko može ići u anketu
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Carlos Santos uopće nije bio tako loš….
  • Droljo
    19.6k
    Gražvydas MikulėnasShane

Onda je lošiji kazu miura jer je graž nešto i zabio a došli su u isto vrijeme..
  • Paggini
    61.2k
    Kastrati je apsolutno najveći antitalent kojeg sam ja gledao u Dinamu, a s obzirom koliko je plaćen i u kakvoj je ekipi igrao, apsolutno zaslužuje broj 1.
  • NKDZ86
    4.9k
    Sivonjić
  • dBK
    236
    Karlo Primorac (Kulen v0.6)
    Mario Jozić
    Dodo
  • Pacho
    2.8k
    Lose definirana kategorija. Najgori u klasicnom smislu je valjda neki lik koji je presao iz juniora iz seniore bez da je uopce zaigrao. A ako uzmes u obzir pare potrosene na ta igraca i/li ocekivanja, onda je to nesto sasvim drugacije.
  • DrRatoljub
    41
    Najgori igrač koji je igrao najviše je po meni Ibanez. U obrani propuh, a inteligencija 0 bodova. Bilo je gorih, ali je ovaj odigrao daleko najviše od spomenutih.
  • purger39
    77
    Carlos - jedini od dva Brazilca kaj ne znaju igrati
    Dodo - drugi od ove dvojice
    Osmar - jedini brazilski napadač koji nikad nije dao gol
    Munoz - sin vjetra kojeg smo ukrali Ajduku koji nije znao kaj je ofsajd
    Tavares - mislim da se tak prezivao perverzno pojačanje Canjuge iz Skandinavije
    Vig - prvi Mađar, zamjena za Bobana u prvoj sezoni HNL, jedino pamtljivo asist Adžiću za prvi gol u HNL
    Gonzales - stoper iz Kostarike, sezona 90/91 za razliku od Medforda totalni promašaj
    Vlado Petrović - legenda Segeste koji uletio u svađu sa istokom usred tekme jer mu je dopizdilo pozdravljanje uže i šire rodbine tokom cijele sezone
    Suarez - milja eurića za ništa
  • Droljo
    19.6k
    Vlado Petrovićpurger39

On nam je sprdnja godinama. Kak se taj lik dokopao dinama to je pitanje. On niti fizički nije izgledao kao nogometaš. Strašno, još napadač :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.