• Thor
    4k
    Jebiga buraz nema igraca koji nece napraviti pogresku. Jedino ima skupljih takvih.
  • Crni86
    24.7k
    a onda mozemo i onog iz 4. lige uzet.

Nevjerojatno ki je kako se McKennu stiti kao polarnog medvjeda, a realno pala mu je forma kao i sergiju. Samo sto je stariji pa bi trebao biti pametniji.
  • Thor
    4k
    a mozemo naravno, i onog iz Ivankova :lol:
    Ne branim Scotta,slazem se s tobom da nije bas na razini. No kak i cijela momcad tak i on. Ali ruku na srce, obrana je jucer jos i bio najbolji dio momcadi.
  • Z brega sam
    428
    obrana je jucer jos i bio najbolji dio momcadi.Thor

Ove je samo zate jer je obrana bila naglašena i imela već posla kad se ispred nje sve događale. Inače prosjek koji je vrlo lako mogel ispasti da su ovi ozbiljniji.
  • miro
    9.9k
    nije za razinu Dinama koji želimo, ali i Radeljić je tu negdje, tako da bi nam najbolje bilo profilirat nekog mladog modernijeg stopera kroz Dinamo II i dat mu šansu
  • mlinchica
    7.4k
    ali i Radeljić je tu negdje, tako da bi nam najbolje bilo profilirat nekog mladog modernijeg stopera kroz Dinamo II i dat mu šansumiro

Radeljić nam nije trebao. Nije hejt, mislim to od prošlog ljeta (2025.), kada ga se počelo spominjat.
    Posebno nakon kaj smo krajem prošle sezone vidjeli odlične partije Zebića protiv tovara i Rijeke.
    Taj mali je trebao biti tu.
    Ili kaj i sam kažeš, neki drugi klinac podignut u prvu momčad i dat mu da redovito igra kup i dio HNL utakmica.
    Imaš odmornijeg Škota i promoviraš novog klinca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet