• hardek
    13.2k
    Beljo je anomalija. Da sada potrošiš 5 milja eura na 10 napadača ni jedan ti neće dati ovo što je on dao u vidu uloženog/isporučenog/dobivenog(financijski).

Poklopilo se tu puno stvari. Fizički profil, tehnička kvaliteta a sigurno je pomogla činjenica da je hrvat i dinamovac.

Ne kažem da ne treba trošiti kada se ima, ali neće se često posložiti ovako. Kotarski je idealan primjer sličnog transfera npr.
  • Paggini
    99k
    Poanta je bila da je to dokaz da to trebamo češće radit. Isplatilo bu se. Kaj mudruješ sad, zna se kaj sam mislil. Online brzi kredit od 10 milja eura i peglaj.Noel

Pa poanta mi je da ne možemo to češće raditi ako nemamo prihod s kojim ćemo to financirati. Najlakše je dizati kredite svaki prijelazni rok, ali jel to održivo na duže staze? Pogotovo ako ti se potrefi par Villara, recimo.

Nama je, valjda, cilj postati financijski smisleniji klub jer politika zatvaranja proračuna koju trenutno imamo je takva kakva je, a neodrživa. Kažem, iduće ljeto, kako je krenulo, ići će Stojković, Beljo, Dominguez i možda MPV. To će biti hrpetina para, a to će se onda dobar dio uložiti u pojačanja, odnosno kako smo od Baturine uložili u sve te igrače.

Govoriti ovoj upravi da treba plaćati skupo (za naše standarde) mi ne stoji jer upravo to su i radili kad su bili u mogućnosti, a ne vidim da to neće radit kad opet budu u mogućnosti, jel.
  • Noel
    25.2k
    Govoriti ovoj upravi da treba plaćati skupo (za naše standarde) mi ne stoji jer upravo to su i radili kad su bili u mogućnosti, a ne vidim da to neće radit kad opet budu u mogućnosti, jel.Paggini

Nisam baš siguran da si sa razumijevanjem pročitao moj post. Nešto si pobrkao. Nisam nigdje pisao o ovome kaj ti pišeš, napisao sam da je dinamova realnost štednja, racionalno trošenje, transferi bez odštete i HNL talenti. Niti sam kritizirao ovu upravu, niti tvrdio da su to trebali radit ovaj rok, dapače pohvalio sam transfer Belje i ustvrdio da je to putokaz za nekad dalje da se nekad može i riskirat i uložit velik novac u kvalitetno pojačanje.
  • Paggini
    99k
    Aha ok, nisi onda napisao da trebamo to češće raditi i dizati milijunske kredite da to radimo da financiramo to sve skupa? :strong: Krivo sam ja nešto shvatio, sorry
  • Noel
    25.2k
    dizati milijunske kredite da to radimo da financiramo to sve skupa?Paggini

Jel realno ovo :lol: Mislio sam da je očiti sarkazam bio kad sam napisao ONLINE BRZI KREDIT od 10 milja..

i dalje mislim da nisi pročitao moj post sa razumijevanjem ali ajde..
  • Zagi
    19.1k
    Kuzi on tebe jako dobro no u istoj ruci držiš i štednju i rizik kaj je onak ... malo oprečno , ne?

Uglavnom da to nekak spojimo, kako je Real imao strategiju Zidanes y Pavones (dakle igrači iz akademije i skupi ulazni transferi) naša verzija bi se zvala...

Mikići i Belje.
    Znači konačno aktivno davati šansu igračima iz akademije (na silu dok ne proigraju ak treba) te jedan-dva jaka ulazna transfera svake godine.

Jedino nas maltra ta rupa od cca 25m svake godine pa moramo prodati Belju da bi kupili novog Belju.
    To je naša trenutna realnost.
    Real iznajmi pomoćno igralište državi(ili kak je to već išlo) i popuni tu rupu idućih 20 godina.

Uglavnom, više pogodaka kojim to mladim igračima treba dati šansu te više Belji , a manje B.Šutala (skupih promašaja) .

Treba nam više pameti , a manje gluposti.
    Eto, vizionarski zaključak.
  • Brusa
    4.3k
    Treba nam više pameti , a manje gluposti.Zagi

Kako bi rekao @Droljo ENTER
  • Noel
    25.2k
    istoj ruci držiš i štednju i rizik kaj je onak ... malo oprečno , ne?Zagi

Jedino nas maltra ta rupa od cca 25m svake godine pa moramo prodati Belju da bi kupili novog Belju.
    To je naša trenutna realnost.
    Zagi

Sam si odgovorio na svoje pitanje. Moramo plivat stalno između štednje i rizika to je tak u Dinamu. Nadamo se drugim prihodima, novom Maksimiru, jačim sponzorima, boljoj ligi itd. pa će sve bit bolje nadamo se. Dinamo jedan dan igra poluamaterski HNL za par dana ide u Sunderland premierligašu goste. To je isto oprečno i tako kako je.

Slažem se sa svim napisanim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.