• Sibirski plavac
    8.3k
    Doktorski danas. Bravo Sergi
  • CerealKiller
    259
    On i Scott doktorski. Ne samo danas vec cijelu sezonu
  • Orc123
    15.4k
    Hahahah evo kaj sam reko, pogledajte Nicotinu ocjenu za Sergija i opis...taj se posvađao s mozgom....panj teski.
  • Sibirski plavac
    8.3k

Sergi mu je novi Bernauer. I jedan i drugi su od dotičnog dobivali kritike više nego bilo koji drugi igrač.
  • Noel
    20.1k
    Hahahah evo kaj sam reko, pogledajte Nicotinu ocjenu za Sergija i opis...taj se posvađao s mozgom....panj teskiOrc123

Kritizirao sam Domingueza u zadnje vrijeme jer je Galešić izgledao puno bolje, ali Dominguez je danas odigrao top utakmicu, odnio onu loptu ispred Skoke, imao par vrhunskih reakcija i blokova. Na lopti siguran, zakuhao je i drugi gol. 10 od 10. Ničota može srat kolko hoće.
  • Fan
    2k
    Kužim da ima kritika na temelju sezone, al danas išta loše reći za ovog dečka može samo teški degenerik.
  • MarK
    1.5k
    Ovo je samo dokaz da kad igrač upadne u slabiji niz treba mu fizički, a pogotovo mentalni odmor da napuni baterije. Tekma-dvije pauza i eto ga kao i prije.
  • Jaro
    11.9k
    osim igrackih kvaliteta koje pokazuje kroz cijelu sezonu, ocito je i glava na mjestu - losa forma, prijetnja Galesica (da je startao bilo bi potpuno zasluzeno), malo klupe - i na derbiju odigra savrseno…
  • Borovljanin
    521

Zakuhao je i treći. Mislim da je dao Stojketu loptu prije nego kaj je on gurnuo za Bakrara
  • Orc123
    15.4k
    Konstruktivna kritika uvijek ali ajmo realno, sad ni rijeci od doticnog o Valincicu naprimjer koji je stvarno van forme, a o Dominguezu iskakali clanci ko iz pastete....

Tako mladim, kvalitetnim igracima treba poticaj i podrska. Isto tako mislim da i dalje treba Valincica gurati jer je odlican bek, ne treba ga klupirati ali cemu dvostruka mjerila onda?

I Valincic i Dominguez su jebeni igraci i pravi ih je blagoslov imat u ekipi. Isto tak, to su 2 nasa mozda i najvrednija eksponata.
  • emilperska
    15.1k
    Danas je odigrao jako dobro. Stil igre mu je takav da griješi po defaultu više nego stoperi starog kova kao McKenna ili npr. Lauritsen jer je jednostavno igra drugačiji nogomet nego ta stara garda na dosta proaktivniji način.

Hajduk je dns bio jednostavno preloš da ga chalengira i napadne kao što su Genk, Midtjylland itd gdje je baš naivan i zelen ispadao..

Ja sam npr. fan Galešića jer mi je miks obojice na jako visokoj razini..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet