• znajdatevolimja
    1.2k
    Da ne bude zabune, ponavljam.

U ovoj fazi natjecanja možete baciti like na više dresova odjednom. Njih 16 sa najviše lajkova prolaze dalje.
  • Droljo
    17.7k
    Znam da nebi trebao komentirati išta al ovo je kao da me pitaš koje od svoje sedmero djece volim najviše...
  • znajdatevolimja
    1.2k

Ma slobodno svi komentirajte, još bolje...
  • dinamo u srcu
    2.2k
    nemojte glasati po tome koji vam je dres sentimentalno dragznajdatevolimja

Ne možeš to izbaciti, svi ovi stariji dresovi imaju puno više lajkova i prolaze glatko dalje u novi krug. Odlična ideja, malo osvježanja na forumu po pitanju novih tema.

Ideja da se isto napravi za najdražu utakmica dinama na Maksimiru, najdražu pobjedu, za najdražeg igraĉa itd.
  • znajdatevolimja
    1.2k

Razumijem što želiš reći, ali nisam htio da automatski prolaze dres iz '82, dres u kojem Boban udara milicajca, itd.

Naravno, ne mogu zabraniti ljudima da im se i dalje nešto podsvjesno više sviđa s nekim razlogom.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    U novom krugu će doć do izražaja estetika na kojoj inzistiraš jer ćemo gledat samo izgled dresa jer će nam svi dresovi bit jednako dragi, pa ćemo gledat razlike u izgledu,fondu,boji...
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Kaj nije Diadorin dres na prvoj strani i zadnji na drugoj strani posve isti +/- reklame?

Ili raniji sponzorski Umbro (Siemens) u odnosu na puno bolji sezonu poslije "ZG u srcu"?

Ja bi svakak stavil u konkurenciju i dres s kojim smo Partizan guzili (tu sam subjektivan jer kraj svih dresova i majica u njemu još i danas najčešće na tekme dolazim)
  • znajdatevolimja
    1.2k

Je, skužio sam kasnije. Ali ostavio sam jer reklame znaju baš promijeniti estetiku dresa..

Moja greška, ali nije kardinalna nadam se. Svakako se čini da nijedan neće proći dalje. (Iskreno malo mi je žao).
  • Bosskovitz
    17.1k

Je, isto kao i onaj Umbro dres, jedan sa Siemens reklamom, drugi s reklamom ZG u srcu. Šteta kaj su stavljene ove FM vizualizacije nekih dresova umjesto stvarnih slika, ovaj čak i izgleda drugačije u stvarnosti:

bolji-13141516.jpg

puma_dinamo_zagreb_1316_home_j_1646246142_cd160277_progressive

Ali generalno, favoriti su već vrlo vidljivi, a predlažem ban za one koji glasaju za Diadorin dres s plavo-bijelom šahovnicom i 5 reklama na prednjoj strani, a ako se ne varam njih sveukupno 11 na cijelom dresu - to je bila abominacija. Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali ljudi moji ono je bio toliko neukusno da zaslužuje da se zamuti, označi kao NSFW i ne prikazuje prije 22:00 sata da djeca ne bi vidjela.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.