• marcio amoroso
    47.7k
    Ako sam dobro čuo danas, a mislim da jesam, suigrači ga zovu Peru :grin:
    Uglavnom je Peru meni također danas bio top i meni općenito zrači nekom pozitivnom energijom. Imam dobar osjećaj s njim i njegovom budućnosti u Dinamu.
  • Noel
    17.7k

Dinamo ovakvog lijevog beka nije imao dugo. Nekako sam uvjeren da će on bit sljedeći veliki Dinamov transfer. Za mene je on veći talent i bolji igrač od Domingueza.
  • Crni86
    18.2k
    Mali je borac. Vidlo se to vec prvo kolo protiv osijeka kad je svaku reakciju slavio.

Za njega se ne treba brinut da ce ostavit srce na terenu svaku tekmu.
  • CastAway1986
    4.7k
    Doktorski odigrano :clap:
  • Navijač Dinama
    11.1k
    aez3ke.jpg

Ne možete mi reć da ne liče..
  • mikser
    42
    Dečko igra jako dobro cijelu sezonu, postoji taj idiotski pritisak na strane igrače u Dinamu, nažalost koji velikim dijelom kreće od naših navijača.
    Vinlof igra jako dobro za svoje godine, još da ima normalan kriterij kod ovih naših debilnih sudaca, svaku utakmicu mu ne odsude dva-tri čista prekršaja koje je izborio, da ne govorim o jedno pet-šest žutih na njemu koji nisu svirani ove sezone. Goda u ovom slučaju može služiti samo da ga povremeno zamjeni dvadesetak minuta i odmori.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Na pocetku smo i ocekivali da Goda bude zamjena, mislim da je jako puno upisa ostavljeno na ovu temu gdje nikome nije bilo jasno zast ga je Kova prikovao za klupu.
    Mali ima enegriju i odlicnu igru prema naprijed, najlosije poluvrijeme protiv Gorice je posljedica zutog kartona i to ce doci s iskustvom.
    Naravno, kad decko krene padat kao u derbiju onda je bitno da ulazi prekaljeni igrac pokrit. Dobar je balans, ali uloge nakon pocetnih kola nisu smjele bit obrnute.
  • Kepec
    8.2k
    Onaj njegov prodor na početku drugog poluvremena bi puštao u svlačionici prije svake tekme da se pokaže kak se bori za Dinamo. Pretrpio dva čista faula, ali nije pao i krenuo se valjat nego nastavio i izborio korner. Životinja.
  • ElDorado
    8.3k
    Kak je Goda mogao biti ispred njega nije mi jasno. Malom strašno znači kad igra i dobro odigra, uvijek neki insta story. Vidi se da je sretan. A i po komentarima koliko je drag suigračima. Dominguez ga zove Peruito
  • Fan
    1.8k
    Jedna od rijetkih stvari za koju mislim da je Kova i pogodio što ga je klupirao. Ušao je u ekipu izuzetno dobro i onda s vremenom drastično pao. Na klupi je skupio malo glavu, a Goda je bio prilično solidna zamjena u većini tekmi. Nakon toga se Vinlof vraća u prvu ekipu i već neko vrijeme je odličan.
    Eventualno mogu Kovi za ovu situaciju zamjerit što nije Vinlofa vratio u ekipu koju utakmicu prije, al ok.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    mozes li elaborirat taj mitski pad?
  • Mr Anderson
    15.7k
    To je jedna od boljih odluka trenera što je rotirao Vinlofa i Godu. Vinlof je krenuo nesigurno, Goda ga je jako dobro mijenjao jedno vrijeme, uostalom i ovdje se tako pisalo. Nakon što je Goda počeo padati u formi, vratio je Vinlofa i on je igrao dobro od tada, s ponekom greškom, ali to je sasvim normalno za mladog igrača, slično ko i za Mikića.
  • Droljo
    23.4k
    Izgleda da je to bio period prilagodbe na Hrvatsku, HNL i tak te stvari. Sad je super i ne treba oko toga sada raditi problem.
  • Jaki991
    576
    Vinlof je zamijenjen nakon prve dvije tekme hnla gdje smo dobili ukupnom gol razlikom 5:0, ne kazem da je drugu protiv vukovara odigrao na svjetskoj razini al smijesno je pricat o nekim padovima na osnovu prve dvije utakmice u sezoni...goda se iskazao u obrambenom djelu al valjda je jasno da hnl ekipe treba napadat sa ofenzivnim krilima i da je ovo bila kovina greska
  • Zagi
    13.7k
    Tipčne oscilacije mladog igrača. To posaugaš dok imaju 18-19 da bi sa 20-21 i nadalje imao klasnog igrača.
    To kaj bi mi da taj period odrade negdje drugdje , a drugi klubovi imaju pametnijeg posla od školovanja naših igrača, naš je problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet