• Fabercaster
    891
    9iMXBkC.png
    Kako u klubu i oko njega pušu neki novi vjetrovi tako sam i ja od ove godine sam sebi uveo jednu novinu!

Naime, odlučio sam od ove godine kupovati isključivo prazne dresove, pa potom na kraju sezone u skladu sa zaslugama i osobnim nekim dojmom odabrati sretnog dobitnika čije ću ime i broj štampati na leđima te krenuti u pohod po potpis. Do sada su na toj nekoj internoj ljestvici vodili McKenna i Zajc, s time da sam Zajcu davao blagu prednost. Međutim, od danas se tu našao i jedan neočekivani kandidat...a to je Bruno Goda.

Znači ne mogu opisati koliko mene taj dečko oduševljava. Naravno da ima sto mana, ali došao je u Dinamo sa narativom gotovo kao Tabinas, ali toliko je unutra, toliko se trudi, toliko daje sve od sebe kad god je na terenu da jednostavno to ne mogu zanemariti, pogotovo jer se radi o poziciji koja nam je godinama bila ogromna boljka. Bravo Bruno!
  • Marc
    959
    Old school tip igrača… uvijek daje sve od sebe.. ovakve je danas teško na prste izbrojat… :heart:
  • DerHerrKool
    363
    Iza je beton. Sve stiže. A i prema naprijed sve bolji i bolji. Tak da, samo da nije nikaj ozbiljno.
  • miro
    8.6k
    ima Goda vrhunsku loptu u dubinu, to treba sto vise koristiti
  • rioda
    14.7k
    Tak da, samo da nije nikaj ozbiljno.DerHerrKool

Sudeći po ovome kak je slavio ispred stadiona, mislim da mu nije niš :lol:
  • DerHerrKool
    363

onda super :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.