• NORTE
    23k
    Ne pratim društvene mreže...jesu već počeli histerični upisi kako je to namješteno da igraju dva najjača hrvatska kluba u finalu?Mr Anderson

Jesu, ali u blažem formatu, jer i gubi, hns-u, superposrtu i maksšrotu je ovaj put u interesu da dinamo osvoji kup kako bi njihov režimski hajdug išao u kvalifikacije EL.

Da je ždrijeb u polufinalu poslao dinamo na Rujevicu opet bi rekli da je namješteno, jer im to ne bi išlo u korist.

Općenito mislim da je gubi u finalima kupa draže da osvoji dinamo (ukraden trofej jel), a ne Rijeka (pošteno/pušteno) koja tako skuplja i niže trofeje dok guba osvaja fritule.
  • FelceAzzurro
    1.5k

Jesmo to ušli u finale već?
  • NORTE
    23k
    Nismo još ušli, ali sve vodi ka tome da ćemo proći Goricu u gostima i uć u finale.
    Vraćaju nam se tri igrača 'za prvih 11', a kup je nakon pauze.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Ako ispadnemo jer sudac pokloni Rijeci penal, hoće magarad onda reć da se opet njih krade indirektno?
  • Jurki
    23.7k
    ovaj put u interesu da dinamo osvoji kup kako bi njihov režimski hajdug išao u kvalifikacije EL.NORTE

A tko veli da bu fk kmekduk drugi na kraju sezone?
    U kakvom su stanju nakon epskih trpanja i raspada, nebi me cudilo da tek pocnu prosipati bodove protiv ekipa koje realno ne igraju vise za nist.
  • plavi72
    2.4k
    Prošle godine je uzvrat kupa bio 29.5. kad smo navijali za Rijeku,a ove se igra svjetsko 11.6. počinje,znači 13.5. ne će dirati 99% !
    Prije finala ,treba pobjediti Goricu !
    20260311-152943.jpg
  • Dino
    5.2k

Rijeka i mi smo u talu tak da zapravo mi njima pustamo da bi Rijeka prestigla hajduk po broju naslova osvajaca kupa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.