• Danko
    3.6k
    Znači nije važno da u tom trenutku igraju oni najbolji, nego da tebi kasnije netko ne prigovori zašto si počeo sa tri stopera. — modri-kibic

A znamo i tko, jel... Onaj što reče da je bolje primit i 5 komada nego igrat s 3 stopera. Nek kak.
  • vlatkomarkovic
    4.5k
    Svašta bi napisao, ali ono najgore kaj je izjavio da očekuje preokret protiv Anderlechta, pa nemres vjerovati, to idemo po 3 boda, a protiv Zidova je uspješan bio bod…. Prijatelju odluci se…..

Trener bez ideje, bez ičega, veliki promašaj, prošla sezona je bila na ciste misice i igrački poguranac…. Ova ne znam kako će biti i da dignemo opet tako naslov mislim onda nam trener ne treba.

A napretka ne da nema, nego je pad i stagnacija….. i tu nema izlike kao pojačanja su lošija od odlazaka, stari tebi igrači padaju koji su s tobom de facto sezonu i pol….
  • Jaki991
    702
    Nakon one jucerasnje izjave o Galesicu bit ce jako smijesno kad ga iduci put ponovno iskoristi na bocnoj poziciji, a i sam sebi je skocio u usta jer ga je do sada vecinom koristio na toj poziciji... bas lose opravdanje
  • Filip B
    632
    A zasto mu Stojke nije igrao od pocetka?
  • Masto
    2.6k
    nespreman zbog ozljede gležnja valjda
  • Jaro
    13k
    jel ga itko od ovih kvazinovinara upitao za koji kurac je Stojkovic ulazio u kupu?
    A s ovim oko Galesica? Pardon my French, al to vise nije problem u komunikaciji - ovaj covjek je jednostavno priglup...

Priglup - po mom osobnom, neznanstveno utemeljenom misljenju...
  • Filip B
    632
    A kako/zasto se ozlijedio Stojkovic?

Sad ja glumim svoju malu s 30 “zasto”, ali doci cemo do zakljucka
  • Masto
    2.6k
    jer ne zna hodat
  • Gringo
    1.6k
    Idu nam Anderlecht, Slaven, NEC, Rijeka...
    Kova nadam se da dobro treniramo i da sve znamo..
  • ElDorado
    15.9k
    siguran je da ce biti bolje
  • hanibal
    204
    Njaveći neuspjeh Kovačevića nije rezultat, izmjene, porazi nego što Dinamo ne izgleda kao ekipa nakon 15 mjeseci da ti kao treneru momčad ne izgleda kao ekipa osim u drugom dijelu prošle sezone kad se poklopila Beljina, Stojkovićeva i Zajcova forma. Jasno je da je izubio mehanizme koje je razvio krajem drugog dijela prosle sezone, Vidovića, Bakrara, Livakovića i slično.

Da je prijelazni rok kasno odrađen od strane uprave i slično.

Ali već koja utakmica u nizu kad stvari ne idi planiranim tokom, Kovine reakcije na takve sitacije su katastrofalne,
    cijela zona vidi da je utakmica početkom drugog poluvremena za Dinamo loše krenula i ti sam na presici izjaviš da si htio mijenjati prije hajdukovog 2. gola ali eto.

Mckena je od svijetskog prvenstva totalno van forme i kao takav loše utječe na Domingeza.

Sve dok Kova u ekipi bude držao svete krave koje su van forme poput Domingeza, Mckene, Lisice.... Tabinas koji u ovakvoj utakmici nema što raditi na terenu i slične diskutabilne odluke, poglavito reakcije kad stvari ne idu svojim tokom.

Ako ti ako trener ne možeš anticpirati da se uvijeti na terenu pogoršavaju i da ti u takivm uvjetima Almena i Rodrigez ne mgou ništa donijeti, pa zadnjih 20 minuta ne možeš uvesti Prevljaka i Radeljića za skok igru.

Ovo sa Kovom jednostavno je postala agonija. Jučer je Hajduk koji je prodao Pukštasa i Sigura protiv nas izgeldao kao momčad i to je najveći poraz za kovu.
  • Archangel
    477
    jos su igraci pricali kako su za vrijeme ova 3 tjedna vjezbali kako se otvarati pod pritiskom i onda ih Hajduk pritisnuo i bili su loši.
    Možda i zato jer je pametni trener to vježbao s igračima koji su ostali a onda protiv Hajduka ubacio sve ove kaj nisu bili s njima lol
  • Zg123
    4.8k
    I one zamjene sinoc boze me sacuvaj samo je krenuo kao lud mijenjati bez ikakve logike pa ih je i potrosio sve do 75. minute. Puknes 2 spice, stavi Prevljaka, idealno da uvalja neki krumpir, ne on ce gurnut u vatru Rodrigueza koji je tehnicki jak na vaterpolo terenu i ocekivat da ce mu biti spasitelj
  • Nine9
    564
    I to u situciji di teren pliva i jedina šansa do 16m je dugačkim loptama
  • Dudu
    3.8k
    Ima li jos forumasa koji su bili odusevljeni proljecem i zagovarali kontinuitet, da ga zele i dalje :yum:

Ili su nam se pridruzili na mracnoj strani haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.