• Big Daddy
    1.9k
    Ja sam siguran da ce Kovi, nakon Dinama, za razliku od Bjelice, Jakira i ostalih, Slaven Belupo biti plafon kojeg ce voditi u karijeri. Ili, ako se slucajno neki vec klub za*ebe i dovede ga, kraj polusezone ne bude docekao. Eto kakvog trenera imamo na klupi Dinama.
  • ElDorado
    14.2k
    Lik je danas u zadnjih 20 min stavio lijevo krilo na desno krilo, lijevu osmicu na desnu osmicu, šesticu na lijevu osmicu, lijevu osmicu na lijevo krilo. Pa majketimile!
  • Common Sense
    1.6k
    Za UEFA PRO licencu je potrebno napisati i završni rad. Ako netko ima mogućnost uvida, dajte molim vas pogledajte u repozitoriju koja je bila tema našeg trenera. Po stilu pisanja vjerojatno ćemo moći prepoznati i pravog autora.
  • njurci10
    670
    Dvije su mi nepoznanice
    Zašto je Lisica igrao toliko dugo?
    I zašto je Valincic odigrao cijelu?
    Meni to nikako ne ide u glavu...
  • Sibirski plavac
    10k
    Sad slijede Bedem, Osijek , Hapoel i Loksa i onda slijedi duža pauza radi repke. Ako se ikad bude išlo u smjenu mislim da bi to moglo biti u toj reprezentativnoj pauzi. Btw nakon nje nam slijedi magarad u Splitu...
  • Mr Anderson
    21.9k
    tak ni Kova nije kriv kaj ga Gazda jos uvijek drzi na klupi.Big Daddy

Kakav gazda? Jebo te gazda u šupak. Onaj što je u Međugorju.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Ovo mora ući u Hall of Fame, da se ne zaboravi
    Nije bilo dobro ,al poslije još gore:rofl:
  • Masto
    2.2k
    mozda stoji nešto u onom moralnom pravilniku il štogod pa pazi sto govori
  • Jos-Optimus
    13.2k
    baš nepotrebna gimnastika, Zvone ne zaslužuje takve nadimke
  • Dzoni
    8.1k

Majstore, danas su te odbanirali, već si naštancao 20 upisa gdje u apsolutno svakom kenjaš. Nađi život
  • Madness
    143
    Kada je Orša prebačen protiv Vikinga nekih 10-15 minuta na desno krilo, to je bilo nešto najgore viđeno u 25 godina otkad pratim Dinamo, vezano uz poziciju desnog krila. Trenerski mag današnjom akrobacijom opet je uspio i to nadmašiti. Orša nažalost izgleda kao trećeligaški igrač, ovo mučenje s njim nema smisla.
  • Doktor Kunić
    6.9k
    Frajer se pošteno istovario danas na zoni. Izgleda da je kuhalo u njemu ovih 7 dana.
  • Big Daddy
    1.9k
    kaj tebe muci “majstore” nadji si ti zivot!
  • prefontaine
    10.8k
    jos kad vidim kelavu da daje uputeOlmic

Pa jbg, netko mora i upute davati. U nas je to Kelava, u većini drugih klubova to je trener.
  • Big Daddy
    1.9k
    imas pravo, krivo sam se izrazio, mislio sam na šefa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.