• Fan
    2.1k
    Ovo je trenutno stroj koji melje i ne staje. Ako je Kova bio kriv za loš Dinamo prije, onda je i zaslužan za atomski Dinamo sada.
    Kaj se zamjena tiče, morao je vadit samo Mišića (i to stvarno morao, nema za to nikakve izlike jer je trebao letit), ostali su energetski bili na razini.
    Ok, žao mi je što Valinčić i Lisica nisu ušli prije jer ipak trebaju dobit na formi jer će nam sigurno bit bitni dogodine, ili što Šunta i Zebić nisu dobili priliku, a možda su mogli, al to je sad do preferenci...
  • NKDZ86
    7.9k
    Di je pacho da gleda ovaj intervju, ovaj onaj :grin:
    Inače pohvale treneru, samo neka drži uzde i konce ove igre i da u Europi budemo bolji sljedeće sezone.
    I svaka čast Zekiću na pohvalama i lijepim riječima našem treneru.
  • emilperska
    15.3k
    Covjek je tu sličan Čač maču. Fkt ne voli mijenjat rano i to je to. Takav je jednostavno. Igrali bi se svi mi football managera na 4:2, ali Kova ima druge ideje i t je to..
  • austrijanac
    10.7k
    a dobijes ekstra zamjenu, ali mozda sam ocekivao bar prvu u 61.minuti.

Nema veze, zabio 6golova, a mi seremo o zamjena.

Bravo Kova!
  • rokikaciga
    12.8k
    Samo cu rec da su ovdje neki zazivali Biscana koji skoro nikad nije iskoristavao svih 5 zamjena a cesto i prve zamjene u 80oj...a ovdje se Kovi sere jer u drz-nedaj utakmici mijenja u 70oj minuti.
  • Paggini
    79.4k
    Igramo fantastično, poletno, moćno i to već dugo dugo vremena. Ne sjećam se kad smo zadnji put ovako dugo ovako dobro izgledali.

Ali svaki put nakon utakmice ga slušam i sretan sam zbog njega, sve je namjestio, naštelao, ovo stvarno izgleda goropadno.

I svaki put se sjetim Celte na Maksimiru, Malmoa i zapeče me nešto. Dok god se to ne ispere iduće sezone, ostat će mi u primislima, jbg.
  • Mali dioničar
    20.1k
    Kroz zadnjih 10tak utakmica Kova se posrao po argumentu "osvajao je lige, da, ali treću pa drugu pa..."

Za osvojiti ligu trebaš upravo ovakvu igru kakvu je stvorio Kova - pa daješ 4, 7, 6 komada.

Ako imaš binarne rezultate, neki zalutali metak ti uzme bodove i stalno si u stresu.

Pa pazi Gorica je danas zabila tri, onaj Bogojević da puca iz wc-a lopta ulazi u gol, ALI na govoru tijela Dinama vidjelo se da se ide na njihov gol zabiti naša dva.

Jasno da su europska upozorenja ozbiljna i da Lillu i Celti nećeš zabiti koliko Gorici i Osijeku, ali je u svakom slučaju pozitivno da nas je Kova riješio stresa u domaćim utakmicama.

Vezano za zamjene, tu se ne slažem s većinom jer mi se čini da ima dosta posla oko Dinamove momčadi u smislu tanke klupe. Trebat će tu igrača za širinu. Kako igra sad standardnih 11, nadam se da će natrpati s 5 komada i majstore s mora, ali klupa mi nije baš nivo Dinama.

Čak ću baciti i jednu herezu da bih rado prodao Soldu, a dao novu prigodu Villaru. Realno, i Vidović je na jesen izgleda kao da je pao s Marsa, a danas se ipak vidi da je to dečko iz Bayernove akademije.
  • Zagi
    16.9k
    dao novu prigodu VillaruMali dioničar
    Gledajući isključivo igračke sposobnosti , da. Bio bi idealna zamjena Mišku.
    Ali nebumo to gledali. Čitajući između redaka, bio je disruptivan za svlačionicu. A to nebudu dirali niti Zvone, a još manje Kova.
  • ElDorado
    10.6k
    Munjakovića sam slušao koji je jesenas 15 minuta pričao s Villarom, sreo ga čovjek slučajno. Veli simpa je i sve ali bio je strašno negativan oko svega u vezi momčadi tj valjda svog statusa.
  • Zagi
    16.9k
    Ma osjetilo se to . Svako malo nekaj.
  • Crni86
    20.9k
    Vezano za zamjene, tu se ne slažem s većinom jer mi se čini da ima dosta posla oko Dinamove momčadi u smislu tanke klupe.Mali dioničar

Bolje i soldo na sestici nego misic crveni. Mislim da je vise zbog toga ekipa prigovarala jer tu smo stvarno imali jako puno srece. A mozda je kova znao da mu ga nece dat pa je ispao znalac…

Na drugu stranu pak ocekujes i od misica da zna odigrat malo pametnije sa zutim kartonom. Ali ocito su svi stvarno danas bili toliko nabrijani da je mozak malo sporije radio.
  • Goncalo Santos
    3.7k
    Bome Kova fino metnuo na presici ovima sta su prvaci svijeta u ulascima u zadnju trecinu, a imaju 27 golova i 10 bodova manje.
  • NVKOD
    11.2k
    Kovaball u 2026. sveukupno:

W - D - L
    12 - 2 - 2

Broj zabijenih golova: 53
    Prosjek golova po utakmici: 3,31
    Bodovi po utakmici: 2,38

Gledajući ukupno, ovo je 7. pobjeda u nizu!

U domaćim natjecanjima imamo skor:

W - D - L
    11 - 1 - 0

Broj zabijenih golova: 45
    Prosjek golova po utakmici: 3,75
    Prosjek bodova (ako gledamo i Kup kao bodove): 2,75

Zabijali smo po 3, 4, 5, 6 i 7 golova!

Skidam kapu Kova!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.