• Sibirski plavac
    8.3k
    Vidim da mnogi spominju da bi prihvatili smjenu Kove ako dođe neki kapitalac? Koja imena smatrate "kapitalcima", bilo po imenu ili CV-u?
  • Mr Anderson
    18.3k
    trener kojem je najveći klub u karijeri Slaven Belupo može toliko napredovat da to prenese na igrače i budemo konkurentni među elitom?Praskaton

Svašta, najveći klub u karijeri mu je Dinamo.
  • Praskaton
    5.7k

Haha istina.Mislio sam na karijeru do Dinama s obzirom da je jos uvijek tu.
  • don
    19k
    ili ga ostavit do zime (u slučaju lošijih rezultata) ili otkaz na lito. Evantualno nakon niza kikseva u hnlu. Nadam se da Boban neće pljunit sam sebi u usta ako mu da otkaz zbog kvalifikacija.

neka odluči Boban je li Kovačević sposoban vodit Dinamo u novoj sezoni bez da se vrte ankete po medijima je li zaslužio otkaz ili ne. On odgovara za njega i njegov rezultat.
  • rioda
    14.9k
    trener kojem je najveći klub u karijeri Slaven Belupo može toliko napredovat da to prenese na igrače i budemo konkurentni među elitom?Praskaton

Baš sad razmišljam, koliko smo u zadnjih 20 godina imali trenera koji su prije Dinama trenirali jače klubove?
  • Droljo
    26.1k

Pa to i je problem. Uvijek kurac od trenera.
  • emilperska
    15.2k

Vaha sigurno, Kuže djelomično..
  • vjeko1701
    23.5k
    Kova je svoju dionicu odradio za četvorku ili minus 5 ovisno o kupu.emilperska

Da se prošlo Genk, uz duplu krunu i ovakvo prvesntvo bi se moglo pričati o 5. Ovako čak i uz prvenstvo i kup ne može biti više od 4, kaj je opet jako dobro. Koliko trenera u zadnjih 8 godina je zaslužilo više ako se sagleda cjelokupni mandat? Dvoje, realno.

Samo Vaha?
  • Kujtim Shalla
    9k
    Mislim da njemu najveći test mora biti kvalifikacije za ligu prvaka. I jedini , jer mi kraj ovakvih jadnih tovara , rijeke koja se bila raspala poput Osijeka jedno vrijeme moramo osvojiti HNL sa plus 10 . Kup mi nije mjerilo i must ali kvalifikacije se moraju proći ako ništa play off i osiguravanje europske lige. Sve ostalo je katastrofa i nesmijem ni pomisliti na dinamo bez europskih utakmica . Ako sve to prodje onda konačno trebaju prestati priče o njemu kao treneru koji nije dostojan da bude trener Dinama . Kad ga nije do sad otpustio onda ga treba ostaviti do kvala i vidjeti što i kako
  • emilperska
    15.2k
    Da se prošlo Genk, uz duplu krunu i ovakvo prvesntvo bi se moglo pričati o 5. Ovako čak i uz prvenstvo i kup ne može biti više od 4, kaj je opet jako dobro. Koliko trenera u zadnjih 8 godina je zaslužilo više ako se sagleda cjelokupni mandat? Dvoje, realno.vjeko1701

Ma da.. velim minus 5 ovisno o kupu i tome koliko djece afirmira do kraja prvenstva na nacin da postanu dio rotacije na jesen. Npr. Zebić, Horvat, Šunta..

Dodatno, on je što se kluba tiče sve svoje ciljeve ostvario ako osvoji naslov bez stresa. A dojam je takav kakav je, pogotovo u Europi.
    Kup je ionako specifično natjecanje s finalem na 1 tekmu, to ti ni prime Mourinho ne jamči osvajanje.. Bjelica je u primeu kos nas 2x gubio kup.
  • rioda
    14.9k
    Znači jedan, nategnuto tri - Vaha, Kuže i Bjelica
  • emilperska
    15.2k
    Bjelica je prije nas u 1.mandatu vodio Lech i Austriju. To je ispod naše razine, ali s oba je na neki način radio over achievement u konkurentnijim ligama od naše. S Austrijom mozda i ne, dobio je radi Bundeslige i otkaz. Ali je u LP dokazao da je ono što nama treba.

Ali mozemo i njega dodat jer je prije Dinama vodio klub u LP i to za njih na prilično visokoj razini..

Kuže je radio po Bundesligi (1 sezona samo ako se ne varam, ostalo je cvajta) i Japanu. A Vaha je vodio Lille, PSG, Rennes. Osvajao trofeje tamo itd.
  • Mr Anderson
    18.3k
    Mislim da je Kuže u Bundesligi vodio Mainz. Znači, jedino se za Vahu može reći da je vodio veći klub prije nego je došao u Dinamo. Mada PSG tada nije bio ni blizu veličine kakav je sad.
  • vjeko1701
    23.5k
    Ma da.. velim minus 5 ovisno o kupu i tome koliko djece afirmira do kraja prvenstva na nacin da postanu dio rotacije na jesen. Npr. Zebić, Horvat, Šunta..

Dodatno, on je što se kluba tiče sve svoje ciljeve ostvario ako osvoji naslov bez stresa. A dojam je takav kakav je, pogotovo u Europi.
    Kup je ionako specifično natjecanje s finalem na 1 tekmu, to ti ni prime Mourinho ne jamči osvajanje.. Bjelica je u primeu kos nas 2x gubio kup.
    emilperska

Ma kup mi nije pod mus, ali ispadanje od Gorice bi definitivno utjecalo na ocijenu na kraju sezone dok bi moguće finale protiv Rijeke bila zadnja ozbiljna utakmica ove sezone. Ne nužno radi trofeja nego zato jer igramo protiv ekipe slične onima kakve nas čekaju u drugom i trećem pretkolu na ljeto.
  • The Undertaker
    9.7k
    Znači, Vaha, Kuže i Bjelica...
    I kako smo prolazili sa njima?

Svaki je napravio neki upgrade i stepenicu više i bilo bi logično da usvojimo taj obrazac. Ali ne, mi tražimo talente po HNLu i onda se čudimo kad se uče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.