• Dudu
    2.8k
    Predugo smo gradili novi identitet koji nije luzerski, ali Kova nas vraca na tvornicke postavke

Bobane ne bacaj biserje pred svinje :pray:
  • Pacho
    13.5k
    Kovina izjava iz intervjua objavljenog 28.12., odnosno 17 dana nakon silovanja od strane Betisa.

"Da, bilo je razočaranja koja su nas iznenadila, ali moramo priznati da su Celta i Betis bolje momčadi. Međutim jasno je da smo morali odigrati bolje utakmice i pružiti bolji otpor. To je bilo u vrijeme naše prve prave krize, ali kada bismo sada sreli iste protivnike, bila bi to nešto potpuno drukčije jer se momčad u međuvremenu stabilizirala i puno se toga posložilo u svlačionici."

E jebiga kad nam Danci nisu uletili u tih par dana kad smo bili u top euro formi, a posto nemamo srece bas tad nije bilo utakmica.
  • Tuba1986
    93
    Iako smo prošli dalje, definitivno je zaslužio otkaz, iako znamo da ga neće dobiti.

U ključnom utakmici majstor odmara igrače za Vukovar, pa do zadnje minute strepimo da jebeni Brann
    ne zabije gol Sturmu. A da ne pričam kakve su prilike imali Young Boysi kod 2:2...
  • Sibirski plavac
    7.8k
    "Puno dobrih stvari večeras" kaže Kova
  • cibona
    7.7k
    Ako niste znali, mi smo danas radili "puno dobrih stvari". Tako kaže naš trener, a ako on to tvrdi, tko smo mi da sumnjamo u to.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    "Težak je teren,solidno drugo poluvrijeme, trebamo se brže vraćat"
  • Fan
    1.9k
    Ako ne potonemo do -6 od Hajduka u narednih mjesec, dva, sigurno ostaje do kraja sezone.
    A onda ako Boban na ljeto ne reagira i dovede pravog trenera, ja ne znam...
  • Kruno
    1.3k
    Brate mili ne mogu ga vise slusati
  • antecacic
    339
    Nepotrebno kockanje s rezervama dovelo do strepnje posljednjih 30 - ak minuta. Doduše, u njegovu obranu, nisu neki impuls unijele (nominalno) rezerve. Ok, Beljo se kvalitetnije hrvao s Erlićem, ali treba reć da mu je i ona šansa došla na 2-0 i u trenucima kad su Danci već dobrano spustili nogu s gasa.

Ne znam o kakvoj dobroj pripremi utakmice se pričalo u prvom poluvremenu? Ništa ni sa čim, doslovno. Općenito nemamo nikakvu ideju igre mjesecima i to dolazi na naplatu u ovakvim utakmicama, jer te HNL zbog (ne)kvalitete itekako zavara. Pa i sa FCSB je to izgledalo loše od drugog gola do one Mišićeve podvale za Belju.

Kako god, treba uzeti pozitivno iz ovoga, a to je svakako prolaz dalje i nekakav mogući sraz s momčadima s kojima se čak i da igrati (Genk).

Dodao bih i kao kritiku Kovačeviću da je Varela valjda posljednji junior koji bi trebao dobiti priliku u ovakvoj utakmici. U kontinuitetu ne pokazuje da ima nešto "extra" u sebi, a uz to se čini i prilično taktički potkapacitiran, a nedostatke duela i intenziteta valjda vide svi, osim trenera.
  • GeneralNapoleon
    2.5k

Nije on kriv sto smo mi samo u formi dok ne igramo protiv ozbiljnih protivnika :lol:
  • Ljubo
    386
    HNL mu ne zamjeram jer tu ima 3 poraza i 1 remi u 19 utakmica, ali ono sto mu najviše zamjeram je Europa gdje u 8 utakmica mi imamo 4, ne poraza, nego su sa nama protivnici pomeli pod svaki put. I samo zato nebi volio da ostane trener. Jer mi je to puno previše.
  • Mihael2305
    1.1k
    Tko njemu slaže te rečenice da kaže, nije mi jasno :lol:
  • Big Daddy
    1.7k
    sam samcat, jer nitko drugi toliko mutav nemoze biti
  • El Madrigal
    807

To mi je bio amaterski potez. Imaš vec u igri stopera na desnom beku i 2 desna beka na klupi, kao i KTC a na klupi, a ti stavljaš Godu na stopera a desni bok i dalje pokriva Gale.koji curi, a bekovi se na klupi pogledavaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.