• Crusades
    16.9k
    Optimistično za očekivat da će mu se dat toliko strpljenja od strane dijela navijača. Pa neki su ga mijenjali nakon treće prijateljske utakmice.
  • Droljo
    18.6k
    Neki ga nisu htjeli uopće! Ja prvi. Ali na meni je da glasam na izborima i nadam se najboljem te da su pogodili sa izborom.
  • Zdravko Maček
    146
    Dobro je spomenuo "Neki bogati klubovi kupuju igrače za 100 milijuna eura, pa im treba pola godine na privikavanje", a mi ovdje imamo skoro cijelu momčad da je nova.
    Znam da ću se i ja živcirati kad neće ići sve glatko na početku, a sigurno neće, ali treba strpljenja...ima puno vremena do kraja sezone, a tada se tek može podvući crta.
  • emilperska
    11k
    IMG-20250717-WA0000.jpg

Valjda ce bit ok. Manje je stranaca nego ranije, ali engleski je po meni neki minimum minimuma..
  • Mali Zeus
    18.7k
    Iiii krećemo.
  • Filip Međimurje
    385
    A da, to smo znali, nažalost. Ja se samo nadam da su mu platili ubrzani engleski tečaj. Bar da dođe do B1 razine. A vjerojatno bi morali i svi strani igrači ići na ubrzani Hrvatski da bar imaju A2 razinu. BTW. Olivari kaže da je atmosfera u svlačionici nikad bolja!
  • emilperska
    11k

Aludiraš na mene jer sam prenio članak ili na novinara? Da ga nisam ja zakeljio tu, zakeljio bi ga netko drugi..

Ne smatram ovo nepremostivim problemom, pogotovo ako ce stvari od starta ici dobro. Ali ako se zakomplicira situacija, siguran sam da ce se ovo vise eksponirati..
  • Mali Zeus
    18.7k
    Aludiraš na mene jer sam prenio članak ili na novinara? Da ga nisam ja zakeljio tu, zakeljio bi ga netko drugi..emilperska

Više sam ciljao na novinare. Mogao si napisati i tko je autor. Naravno da će se takve stvari eksponirati, novinarima ne treba puno, to im je sad eto sočna tema i siguran sam da su ju malo i zapaprili, a ako krene loše da će se time i sprdati. Ne brini, ako krene loše i Boban će biti na tapeti iako ga sad svi hvale kao da je mesija.
  • don
    14.2k
    glupost, ne postoji nikakav "sitni komunikacijski problem" u svlačionici.

jutro je, novi dan, novinari moraju ispunit normu.
  • Jurki
    18.4k
    I za Jakira se pisalo da ne zna engleski.. a i ko da je to neki SF. Bar danas postoji brdo aplikacija za prevođenje.
    Bas kak je Don napisal.. moraju piskarala nekaj srati, jer placa se mora zaraditi.!
  • ElDorado
    4.8k
    Kova je u intervjuu rekao da nije baš najbolji sa stranim jezicima ali da uči engleski. Ali isto tako da se inzistira da jednostavna nogometna terminologija bude na hrvatskom.
  • Mali Zeus
    18.7k
    Volio bih vidjeti tj. čuti engleski tih piskarala. Dam se kladiti da je na razini bantu engleskog, ja Tarzan ti Jane, I dont speak Kroejša.
  • Noel
    13.3k
    Marcelo Bielsa nije cijeli život naučio engleski a radio je u četiri od pet liga petice. U engleskoj je sa Leedsom bio prvak Championshipa. Kovačević je sam za sebe rekao da nije najbolji sa jezicima on to ne skriva dapače rekao je na pripremama to ne znam čemu novinari to pričaju tako tajno pitali smo neke ljude jel to istina bla bla pa čovjek je neki dan sam priznao. Koje su to novinarske dvorske lude to je strašno.
  • Sajla
    10.9k
    Čuli smo novinarski engleski kad su se nagužavali Grcima prije 2 godine. Uostalom, gospođa bivša premijerka "day after yesterday" je novinarka, to sve govori.
  • Dzoni
    1.7k

Čuli smo ih kad je Cannavaro bio trener, proslavili su se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.