• ElDorado
    6.8k
    Najveći problem su nevjerojatni padovi u utakmicama. Dakle: do 40. min Rijeka s manjkom posjeda i bez šuta na gol. Na kraju tekme u svemu bolja statistika.
    Treba jako dobro razmisliti da li su Mišić i Ljubo u stanju držati ritam 90 min. Ja mislim da nisu. I tu vidim prostora za Soldu koji ako ništa drugo može trčati do besvijesti. Pogotovo ako vodiš. Villar je defenzivno prejadan.
  • Mali dioničar
    18.3k
    Treba jako dobro razmisliti da li su Mišić i Ljubo u stanju držati ritam 90 min. Ja mislim da nisu. I tu vidim prostora za Soldu koji ako ništa drugo može trčati do besvijesti. Pogotovo ako vodiš. Villar je defenzivno prejadan.ElDorado

Po svemu ispada da je bolje bilo kupiti Fruka koji je drugačiji tip veznog, a može igrati i špicu nego plaćati odštete za Villara, Soldu buy back plus Vidović.
  • ElDorado
    6.8k
    a i to je mogući pogled na stvar. Iako osobno mislim da Fruk gleda prema vani, samo što Miškovićeve ambicije oko odštete nisu zadovoljene. A i mi to ne bi platili.

Edit: frend koji je gledao tekmu na telki veli u istom napadu Dinamo napada s trojicom, izgubi loptu, Rijeka ide u kontru i straga se brani s četvoricom. Gdje su ostala trojica ???? Ima pravo ostala trojica hodaju oko centra. Tu je naš najveću problem kad u jednom trenutku sve ode kvragu.
  • Sajla
    14.5k
    Treba jako dobro razmisliti da li su Mišić i Ljubo u stanju držati ritam 90 min.ElDorado

Mišić je u 50oj minuti pred naših 16m stajao pognut s rukama na koljenima kao da je sudačka nadoknada nakon produžetaka, a on ima 20 pretrčanih km. nekaj tu ne štima.
  • Zagi
    12.7k
    Pogotovo ak Ljubičić nemre izdurat 90.
  • ElDorado
    6.8k
    isto je to radio i Ljubo
  • Crni86
    16.6k
    u teoriji sve to dobro zvuci i ti to lijepo prezentiras, i to bi tako trebalo izgledati, samo sto ja nemam vjere da ce nas trener ukoliko dode do toga tako i postupit.
  • Zagi
    12.7k
    A bumo vidli. Sam kroji svoju sudbinu na kraju krajeva.
    Meni sezona malo znači kao nismo razvili nekoliko mladih igrača. Bez toga nema napretka.

Sad je trenerova prilika za Mikića i ako ju ne prepozna i iskoristi, moju podršku gubi.
    Nema više čekanja.
  • Filip85
    1.1k
    A nije ni pola sezone još... :roll:
  • Crni86
    16.6k
    prilika za mikica je bila vec prije kad se rpg ozlijedio…

Mali je vec mogo dobit par puta po nekoliko minuta, a mozda bi se i vale odmorio…. Imali smo eto 2,3 tekme gdje si ga mogo stavit 20 minuta…

Velim skroz neplanski i stihijski sve radi.
  • Paggini
    74.2k
    Najveći problem su nevjerojatni padovi u utakmicama.ElDorado

Da, ali nekako mi ne miriši na nedostatak forme, jednostavno je prebizarno - zabijemo golni iste sekunde prestanemo igrati nogomet. Nije da smo igrali neki turbo presing i manijakalno napadali, bilo je 35 minuta leggiero napadanja i dominacije, gol i potpuni gubitak kontrole.

Linije su se raspadale, Fruk kojeg nisi znao da je na tekmi odjednom ima 20 kvadrata oko sebe da igra. Ne bih rekao da je to izdušenost, barem mi na to ne miriši, jednostavno mi se čini da je svjesno povlačenje - po naputku trenera ili između igrača, nemam pojma.
  • Pacho
    9.5k
    Mozda i nije naputak nego podsvjesno povlacenje radi manjka muda i liderstva dobrog covjeka Kove. Kada te vodi trener koji djeluje kao da mu je na pameti samo kako prezivjeti to kolo i kojem je pobjeda protiv bilo koje HNL ekipe na bilo kakav nacin uspjeh, onda je tesko ocekivati da ce ekipa imati neki jebacki gard i potrebu da melje do kraja utakmice.

Uostalom, dobri covjek se skriva 90% utakmice i pravi se corav kad se dogode incidenti. Mislim da bi bio najsretniji da ga zavare u sarkofag prije utakmice i da kroz periskop promatra dogadanja na terenu.
  • LA BOMBA
    504
    Mozda i nije naputak nego podsvjesno povlacenje radi manjka muda i liderstva dobrog covjeka Kove.Pacho

Baš sam se sjetio jedne izjave Riere u slovenskim medijima:

"Ne učim svoje dečke da budu dobri ljudi, već da budu dobri igrači. Na terenu ne moraš biti dobar čovjek 90 minuta, moraš biti pobjednik. A nakon utakmice, naravno, možeš biti o dobar čovjek."

Kontekst je bio njegov intervju gdje je pričao da su Slovenci dobri ljudi ali da to nije nužno to što traži od svojih igrača.
    https://siol.net/sportal/nogomet/albert-riera-uziva-v-sloveniji-slovenci-ste-res-dobri-v-srcu-674965
  • prefontaine
    4.9k
    Mislim da bi bio najsretniji da ga zavare u sarkofag prije utakmice i da kroz periskop promatra dogadanja na terenu.Pacho
    :lol: :lol: :lol:

Kad god mislim da si prešao igricu, ti prebaciš u brzinu više
  • Pacho
    9.5k

Ovo je odlicno. Na to sam se i osvrnuo prije par dana. Iskreno, nemam pojma kakvi su van terena Guardiola, Klopp, Simeone, Allegri, Conte, itd. iako se ne sjecam da sam vidio neke kontroverze u vezi njih. Niti me bas zanima da li su dobri ljudi ili ne sve dok ne prijedu neke granice koje su gotovo svima neprihvatljive. Svi oni znaju biti zajebani i prema svojim igracima, suparnicima, sucima, novinarima, itd. na svoj nacin. Neki drugi su smireniji pa time daju vjetar u leda ekipi, ali takoder ne came u kabini nego pricaju, pritiscu suce i daju upute.

Neki ekvivalent dobrog covjeka Kove na top razini, a da je uspjesan mi ne pada na pamet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.