• The Octopus
    469
    kakva smijurija
  • ElDorado
    8.2k
    Ovi naši suci nisu normalni. Lik namjerno rukom povlači loptu.
  • Droljo
    23.4k
    Čisti penal. Ovo sa var-om više nije ni smiješno. Nisu normal
  • Blueshadow86
    4.7k
    Strahota na šta liči ovaj Osijek.
    Ne znam šta se događa, znam da je to samo na papiru, ali imaju imena u ekipi koja su daleko od borbe za opstanak.
    Probali su sa Sopićem, a oni, po meni, još gore izgledaju nego pod Simonom Rožmanom.
  • eol12
    858
    Pretpostavljam da nisu sudili jer se sam napucao, ali.. pada mi napamet kad je ristovski sam sebe napucao na poljudu, siebert naravno rekao da nije penal, ali ovo mi nije bas tak čista situacija: ne znam
  • blue heart 72
    2.9k
    Ako ovo nije bilo kažnjivo igranje rukom,onda stvarno ne znam koja je definicija kažnjivog igranja rukom
  • Sajla
    15.7k
    ok, "odbila se" lopta prvo od noge, ali je kretnja ruke prema lopti, po meni čisti penal za Osijek. glavnom sucu se morala dati šansa da to pogleda.
    što se tiče napucavanja lopte nakon zvižduka, jedva čekam da netko iz saveza blebne da su dali naputak da se ne sude "lagani kartoni" nakon isključenja Stojkovića. lakrdijaši i licemjeri. ne vjerujem da će do kraja sezone itko više dobiti takav karton, a kamoli isključujući.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Šta kažete na ovaj start Malenice na Bakiću?
  • NitkoBitan
    33.7k
    Na koju foru igranje rukom Kavelja nije penal?!Filip 91

Kad se lopta odbije od tijela u ruku nema penala. Po meni je vise penal Malenice na igracu Gorice.
  • blue heart 72
    2.9k
    ja znam kaj bi bilo svirano da je na mjestu Malenog bil Neva ili Fila...
  • Blueshadow86
    4.7k
    Da. Ja mislim da je ovo bio čisti penal za Goricu. Bakić je prvi dirao loptu i dao si u blagi for, a Malenica uopće nije ni dirao loptu nego je klepio ovoga po glavi i ovaj normalno pada. Po meni, čisti penal.
  • Fatos Beqiraj
    564
    odnio ju je 3 metra taman da moze ispucat, nemoguce da ono nije penal, da nije ruke omerovic moze izac sam na 10m od gola
  • Kruno
    1.2k
    Bolje da Vukovar igra na opus areni.
  • jedan u nizu
    16.6k
    da ali njihovi u Zagrebu su prvenstveno studenti a oni su brokeDinamosaurus

Ovo jednostavno nije istina.
    Od svih studenata u Zagrebu, purgeri su uvijek bili nekako 'najsiromasniji'.
    Dalmosi su uvijek bili 'lagani'.

A danas je drugacije nego prije opcenito. Samo pogledajte koliko studenata danas dolazi na faks autom, a koliko ih je prije tako dolazilo :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet