• rokikaciga
    7.8k
    Proci ce nam kroz prste jer je bio u pogonu Dinama 6-7 godina... pretpostavljam da je na to mislio kolega.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Ajmo Slaven, ne dajte da se raspala Gorica odvoji od začelja i borbe za opstanak.
  • Xpert1992
    211
    1:1, steta.
  • crophantom
    2.6k
    a jbg, da je tu vjerojatno bi jos igrao za juniore, ko zna bi li mu se ovako razvila karijera.
    Svakako šteta, ali meni je na ljeto vec mirisalo da ce on na zimu biti preskup.
  • NitkoBitan
    33.5k
    Strah me da je kasno za nasrokikaciga

Mi cemo prezivjet bez njega, a vidjet cemo oce li potencijalno on bez nas. Vecina se nije dobro provela vani bez medukoraka Dinama.

A mislim da nema teoretske sanse da itko ponudi Belupu vise od 3 milje s obzirom na to kakav su klub kakvih prihoda, pa nisu vani glupi.
  • KtcGoat
    2.2k
    Jedino ako ostane do ljeta i ide na svjetsko
  • rokikaciga
    7.8k
    Vjerujem ds ce ic na svjetsko. Nadam se ds ce Zvone reagirat na zimu.

Moj san su Jagusic i Livi na zimu i zavrsavamo sa +15 u svibnju
  • NitkoBitan
    33.5k
    To da, ali vjerovati kako ce neki inozemni klub dat 4-5 milja za igraca Slaven Belupa bez ozbiljne europske/medunarodne utakmice je smijesno.

2 milje, postotak prodaje i koji mladi igrac u Koprivnicu i bok.
  • crophantom
    2.6k
    Zvonarek je otišao za toliko sa 16 u guzici i par nastupa za seniore.
    Siguran sam da Jagusic ide za barem duplo.
  • Plava stijena
    638
    Haza se pokazao kao vjerodostojan izvor insajderskih informacija i ako on veli da mali ima ponude za 5-6 milja zakaj bi sumnjali? Uostalom svatko sa parom zdravih očiju vidi da je dečko baš vanserijski talent. Bolji od Majera i Ivanušeca u toj dobi.

Da sam na mjestu Bobana utopio bi sve kaj mogu i uložio u mladića koji nam za divno čudo baš i pozcijski treba jer Vidović je goli kurac od igrača kao što se moglo i zaključit nakon prvog boravka mu u klubu, Stojke je lud u glavu i pitanje kaj bu sa njim, a Jaga je karakterno top dečko, fizički se dobro razvio i već u kontinuitetu nudi jako dobre partije.

Nije suluda pretpostavka da će sa vremenom biti samo bolji. Dečko je dinamovac i ovo se jednostavno ne smije propustiti. Jebo me pas ako ga ne bi utopili za približno Baturininu lovu kad bi se dokazao i u Dinamu. Iz svega navedenog 4 milje i nekih 15% od sljedećeg transfera mi je korektna cijena.
  • NitkoBitan
    33.5k
    Dečko je dinamovac i ovo se jednostavno ne smije propustiti.Plava stijena

Lijepo da nas je ranije odbio i potencijalno izbio par milja iz dzepa.

Mi smo ionako pretrpani u vezi, krila su nam potrebnija. Osmica, sestica i desetki na bacanje.
  • Plava stijena
    638
    Pa to je obrazložio u nedavnom intervjuu za SK. Bojao se velike konkurencije u veznom redu, a u Belupu je znao da će igrati. Pokazalo se dobrom odlukom s njegove strane. Šteta kaj se nije ispregovarao otkup s posudbom do kraja sezone.
  • Carrasco
    6.6k
    Pa da nismo doveli pun k veznjaka možda nas i ne bi odbio.
  • CastAway1986
    4.6k
    Mislim da od Jagusica nista sto se tice Dinama i da je taj vlak prosao , jer se vec previse potrosilo na pocetku sezone..
  • nemapredaje
    6.6k
    Ova kuća iza sjevernog gola pod hitno treba novu fasadu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet