• Dzoni
    2.5k

Došlo ih je više nego Kohorte i Demona zajedno
  • Paulie
    274
    @Dzoni

evo i par kvalitetnijih fotki

571291536_872415868629807_4845682138168813156_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=f727a1&_nc_ohc=P9vod5tOtkoQ7kNvwFsUUAJ&_nc_oc=Adl88wZQaXf-VMJeE157wKus1TlJyhvOgAjCE6UuBnA317v9n6n3kYBmJ-7dKTX6y4I&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag1-2.fna&_nc_gid=USE3AkFyXbsY4EBP3kdumQ&oh=00_AffB04ZNt_4VoFe_Jwk9Qljy5TwTsACcbaa4GwDqk-vMgw&oe=69092419

574544673_872417285296332_6726297906832475491_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=f727a1&_nc_ohc=3Qt7O8LcM_cQ7kNvwHjl_D1&_nc_oc=AdmUtVsf3FglIzBfu2Hs0ldclLzTzvlTJkeR0c2UtTsq9dNdJ-sGNjLrfI5iFlg8X5g&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag1-2.fna&_nc_gid=ktXG4yJzdmOuOfgr_7pAUA&oh=00_AfdgOmpA-1ETdiiWsR64_Fn_lp04mIyHS451CReJn89ALA&oe=69093764
  • jedan u nizu
    15.9k
    Pa postoji vrlo jasna definicija vandalizma: "Vandalism is the action involving deliberate destruction of or damage to public or private property."

Koreografija ili čak i paljenje baklji samo po sebi ne može biti vandalizam ako sa time nisi ništa uništio.
    LA BOMBA

Pa ajde citaj sa razumijevanjem.
    Sam si rekao da se slucajno moze zapaliti stolac sa bakljom. I da je to u redu i nije vandalizam.

Za mene je vandalizam to kad netko namjerno uništava stadion uništavanja radiLA BOMBA

Baklje, role papira.. To se koristi za atmosferu i ako neka stolica izgori to nije namjernoLA BOMBA

Kako onda odrediti da li je nesto namjerno zapaljeno ili nije?
    Elem, kako onda odrediti da li je to vandalizam ili ne?

Tu smo sad presli u nekakvu filozofiju, ali vidim da ne razumijes sto pisem.
  • LA BOMBA
    356
    Pa ajde citaj sa razumijevanjem.
    Sam si rekao da se slucajno moze zapaliti stolac sa bakljom. I da je to u redu i nije vandalizam.
    jedan u nizu

Pa piše ti u definiciji jasno da mora biti "deliberate". Ako nije namjerno onda nije vandalizam. A to ne znači da to nije kaznjeno djelo jer ti moraš platiti štetu i kad nešto nenamjerno uništiš.
  • jedan u nizu
    15.9k
    Isuse Boze ja ovdje pricam sa zidom majke mi ....
  • The Undertaker
    8.9k
    Granicu između vandalizma i koreografije je prilično dobro odredila UEFA.
    Generalno je bezveze o ovomu pričati jer danas država ima sve mehanizme i tehnologiju da u kratkom roku eliminira ovakvo ponašanje ali, iz nekog meni nepoznatog razloga, to ne želi.
    Neka se onda orgija.

Sve dok netko ne pogine...
  • vjeko1701
    20.2k
    Štoviše, po nekim navodima, policija još pomaže određenim skupinama unošenje svačega na tribinu. Naravno to su samo nepotvrđene glasine.

Meni je gore kaj po "civilnim" tribinama netko u žaru zafitilji pivu pa mu doleti kazna, zabrana ulaska na stadion itd. Drugi pak gađaju policijsku pratnju bakljama, dovode do pucnjave, prijete odrubljenim glavama pa se samo sliježe ramenima.
  • Sajla
    14.4k
    Meni je gore kaj po "civilnim" tribinama netko u žaru zafitilji pivu pa mu doleti kazna, zabrana ulaska na stadion itd. Drugi pak gađaju policijsku pratnju bakljama, dovode do pucnjave, prijete odrubljenim glavama pa se samo sliježe ramenima.vjeko1701

sjetimo se dinamovog povjerenika koji nedavno nije mogao postati član skupštine jer je prije 2 sezone pokušao kod proslave naslova preskočiti ogradu na stadionu. takav čovjek je problem i kažnjen je na sudu, a ovaj koji ispaljuje signalne rakete prema masi ljudi je slobodno otišao kući.
    nedavno sam naišao na jednu rečenicu koja to dobro opisuje:
    Ljudsko društvo najbolje funkcionira unutar nejasnih, amoralnih, lako zlouporabljivih pravnih struktura kojima upravljaju profesionalni licemjeri.
    ako ovo nije primjer toga, ne znam što jest.
  • db-izbjeglica
    19k
    Meni je ovo naprosto nevjerojatno. Interventna policija stoji ovaj debil ispaljuje raketu na gledaoce na istoku i oni to mudro promatraju??? Pa di je zaštita ljudi i imovine??? Koji je ovo kurac???ElDorado

najbolje od svega, prije valjda mjesec dana je žena smrtno stradala zbog nečije zajebancije sa signalnom raketom na svadbi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet