• Crni86
    16.2k
    meni opcenito ne djeluje da ga je dirao zato sam nadodao da mi to gledanje dodatno upucuje da je maresic malo vise sve potencirao kad je izgubio loptu
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    On se smiješka s njima, rukuje, ko da idu na pivicu poslije. Poskakuje kad zabiju gol. To se nemre opisat dok ne vidite uživo
  • Jurki
    20.1k
    kaj je najgore postoje ljudi koji smatraju da je on nas ponajbolji sudac

Mater mu jebem smrdljivu jos jedanput.
  • Filip85
    1k
    Da mi je zavirit u njegovo porijeklo...garant je đed prešao u veljači '45 iz četnika u partizane, ćale bio zvezdaš, a mlađahni patrik nastavio obiteljsku tradiciju navijajući za hajduk. Ipak je dolaskom RH bilo malo preopasno biti delija...
  • Mlađi referent
    14.6k
    Meni čak dosta dobra tekma, 10/10
    Tovari s možda najboljim izdanjem ove sezone.

Malo gorak okus radi još jednog VAR cirkusa, također bi volio da se suce upozori da obrate pozornost na ove udarce u nastavku akcije.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Sve ovisi o nama, to je jedino bitno
  • ElDorado
    6.3k
    Istra jednostavno loša, Garcia dobro zna di su najtanji. Tovari bolji bez Livaje. Nema tu neke kreacije, ali mora se priznati defenzivno i u pritisku dobri. Jbtga.
  • Hnlovac
    3.6k
    uskoro buju i bacaci lopte na drosini krivi

Ko nas j*** kaj smo izgubili od Gorice i Lokse doma. Da smo to dobili lijepo bi sjedili na +6 bez obzira na tovariju
  • KtcGoat
    1.6k
    Sad sam prevrtio tu situaciju na 0.25 par puta, znaci Maresic odigrava loptu, Pukstas ili ko je bio ju presijeca i onda potencijalno dolazi do gazenja(ne vidi se najbolje iz tog kuta jbg)
  • FazeN
    2.8k
    Kako god utakmica završila, Tovaricu želim sve najgore.
    Prva kontra i cupanje je čist faul bio i žuti Pajazitiju koji bi bio 4.
    Nama bi dao logicno.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Ovo kod drugog gola nije bio faul, najbolje se vidi na kameri s kontra strane.
  • NitkoBitan
    32.3k
    Prva kontra i cupanje je čist faul bioFazeN

Slobodnjak sa 17-18 metara i potencijalan gol, 1:0 za Istru i utakmica ode u drugom smjeru.

Ali ne, nebitan detalj. Atomski Hajduk rutinski jel.

Svake godine isto i hladan tus u kvalifikacijama. Ebe mi se, ocajni su i sad i uvijek, suci ih guraju zato su tu negdje.
  • Blueshadow86
    4.3k
    Tovari s možda najboljim izdanjem ove sezone.Mlađi referent

Jer je Istra s najlošijim izdanjem. Kao da su zaružili negdje sinoć pa su još polupijani.
    Onaj Heister lijevo ne zna tko mu glavu nosi, ovaj Kadušić desno... Bože sačuvaj. Užasni su svi.
  • Mlađi referent
    14.6k

Ma cijele sezone su loši. I zadnje tri tekme po meni da su upisali sva tri poraza, bilo bi pravedno.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Pukstas ili ko je bio ju presijeca i onda potencijalno dolazi do gazenja(ne vidi se najbolje iz tog kuta jbg)KtcGoat

Da, ne vidi se, pustili su jednom iz drugog kuta. Ja to ne bi nikad svirao ko faul.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet