• Zagreb1992
    2.6k
    Suđenje danas teški kriminal
  • Sajla
    14k
    ako nakon ovoga Čulina nastavi suditi u ovom rangu, onda zbilja ne znam. daj nam nekoga iz četvrte lige, pete, ma nije bitno, za njega bar ne znam prije utakmice koliko može biti loš, a za ovoga je jasno već odavno da je očajan.
    za današnji nastup dajem mu ocjenu od 1,9 Bela.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k
    armenski čobanKtcGoat

Zanimljivo...
  • Pacho
    7.4k

Kako funkcionira Belova skala? Jel bolje vise ili manje?
  • KtcGoat
    1.4k

Bolje ne bit na njoj nikako
  • Sajla
    14k
    Kako funkcionira Belova skala?Pacho

s obzirom da je to mjera za loše suđenje, Bel je nula. slično kao oblik i sadržaj njegove glave. što je sudac lošiji i više utječe na igru, to više Belova zarađuje. čim je neprimjetniji, ocjena mu je negativnija.
  • Xpert1992
    25
    Jel ono na kraju cisti gol osijeka ili je ofsajd? Jer ona linija koja je povucena, pa ona crvena linija prema koljenu Jelenica mi ne govori bas nista.
  • miro
    7.6k
    Po meni čisti ofsajd, ali eto, ovi povukli linije vjerojatno ni sami ne znaju kako
  • Ludovic IX
    10k
    Jel smiju gledatelji kao aktivni sudionici ovog hnl cirkusa uputiti pritužbe hnsu zbog suđenja?
  • Jurki
    19.9k
    koga boli k kaj stoka sitnog zuba misli.

Svi sve vide, svi sve znaju i svi se prave "dobro je vako, ne diraj nista".
  • Crni86
    16k
    Meni nije jasan taj osijek. Prva tekma protiv nas i ritam koji su drzali pa i po imenima imaju solidnu momcad

Rozman pizdi vec par kola… to je ocito puno dublji problem nego sta si oni tamo misle. Nesto slicno kao sto je united otiso kvragu
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

Osijek (4-2-3-1): Malenica – Guedes, Jelenić, Cvijanović, Bukvić – Babec, Petrusenko – Čolina, Šopov, Omerović – Jakupović.

Istra 1961 (4-3-3): Kolić – Kadušić, Koski, Marešić, Heister - Robertson, Radošević, Maurić– Lončar, Prevljak, Lawal.

Po čemu to Osijek ima bolju ekipu od npr Istre? U Istru bi iz ovog Osijeka uzeo možda Čolinu i Jakupovića. Omerović sad kak ti je u nekoj formi no meni je to k od igrača. Od ozlijeđenih neka bude još Matković i Vrbančić. Ne znam zašto ljudi očekuju da ovaj Osijek mora bit pri vrhu, nemaju ni po čemu bolju (ili osjetno bolju) ekipu od Istre, Varaždina, Gorice..a niti jedan njihov igrač ne bi igrao u Rijeci, Hajduku i Osijeku.
  • Crni86
    16k
    Po čemu to Osijek ima bolju ekipu od npr Istre?Tvrdica McTvrdi

Jesam to napiso? Ne razumijem cemu uopce recimo usporedba s istrom?

Vise se cudim cjelokupnoj formi u prvom dijelu prvenstva, nakon prvog kola ja sam ocekivao da ce biti ful ugodno iznenadenje, na kraju ce bit jos pretposlijednji nakon prvog kruga.

Solidan trener i solidan sastav. Ritam koji su drzali protiv nas je bio brutalan pa cak bi reko i europski. Sigurno ne za poziciju na kojoj su sad. Nesto kao da je trulo tamo, a kad se sjetimo hvalilo se dovodenje Bota a upravo tad je krenuo ovaj enormni pad.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

Imaš pravo, vidio sam ovaj dio ima solidnu momčad pa sam zapravo htio neki svoj osvrt napisat, ovako je ispalo reply i kao da prozivam, isprike
  • Jurki
    19.9k
    Prva tekma protiv nas i ritam koji su drzali pa i po imenima imaju solidnu momcadCrni86

Nema drugog objasnjenja jer to njihovo katatonicno stanje traje predugo.. jedino se mogu narajcati tj pruziti dobre partije (300 posto) protiv velikana tj Dinama.
    Tad ginu do besvjesti.
    Protiv ostalih idu ko prodavacice ljubavi u Amsterdamu (tak ih i trpaju).
    Sindrom malog Eszek klubica isto i produkt Dioklecijanove septičke jame i ajkula kojima su povađeni svi zubi zbog paradentoze i kronicne impotencije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet