• Goncalo Santos
    1.4k
    oce oce, navala po europi za tehnicki neskolovanim veznjacima kojima je forte igra glavom
  • Jos-Optimus
    7.5k
    nismo ni mi bili ovako dobri, kad smo mi pravi, a jesmo, mogu nam ga lagano...
  • Crni86
    16k
    pa naravno da nam ga mogu hahaha u to i ne sumnjam.

Ja sam se samo referirao kak ekipa pise opet o njihovom raspadu. Pa ovo pa ono. Imaju tekmu vise i isti broj bodova - to je realnost. A igraju lose i svaki put kad su za k ih se pogura malo sa necim. Tesko je igrat klubovima koji su financijski slabijih od njih protiv njih i sudaca jbga to je fakt. Moras bit brutalan da ih dobijes u takvoj situaciji.

Necemo se bas tako lako odvojit kako vecina ovdje pise. Pogotovo uz ovakav kriterij. I isti ti koji pisu o njihovom radpadu ce prvi dizat paniku ak na zimu bude manje od +5 razmaka izmedu ans i njih.
  • hardek
    6.7k
    Pa ovo pa ono. Imaju tekmu vise i isti broj bodova - to je realnost.Crni86

Igrali su 80% utakmica doma. Stanite na loptu malo ljudi daj, pa s ovom igrom Gorica će im uvalit 3 komada doma
  • Pacho
    7.4k
    Ma ostavljamo ih na bar -12. Ovo danas samo pokazuje o kakvoj se smijesnoj olupini od kluba radi. Otprilike kao bravarova jahta. Oni protiv Vukovara s igracem vise kradu vrijeme. Leglo apsolutnih luzera i picaka. Tako su i protiv albanskog Dinama na cucavcu zavlacili umjesto da napadnu pa su ih u uzvratu sipci napunili kao sto pune buhtle (buflje) sa sirom.

Sudrzavam se od smijeha svaki put kad netko od orjunasa na trenutak izviri iz te smjese izmeta, secera s fritula i soli da bi kriknuo da moraju odigrati "ajducki". Igrati ajducki znaci bacanje, lamatanje rukama, pokusaj ozljedivanja protivnika, kradu vremena, ubacivanje lopti uz donirani crveni ili penal, a garantira fritulu i ispadanje od ekipa za koje ni google ne zna.

bcc463af62bb1c373f3fdb15123f579a.gif
  • Crni86
    16k
    pa s ovom igrom Gorica će im uvalit 3 komada domahardek

Kao i vukovar danas … oh cek…

Poanta je da kod njih nije bitna samo igra vec postoji treci faktor koji konstantno usmjerava utakmice na njihov mlin.

Danas su vukovarce istukli ko pese. Koliko su zutih dobili? Nisam gledo statistiku ali reci cu vjerojatno 0? Tesko je igrat protiv takvog kriterija, pogotovo slabije ekipe. Malo ne vidis zalede, poguras koji penal, nestane struje i eto. 3 tekme umjesto po bod ili niti jedan uzmu sva 3.

Mi cemo bit prvaci ovakvom igrom bez beda, ali necemo na polusezoni bit na +10.
  • Jurki
    19.9k
    Boli me k za to koliko imaju bodova.. ali ljudi moji.. meni se bljuje od takvog nogometa i sudackog proteziranja.
    Na kaj to zgleda?
    Onda si mogu tek misliti kak se osjeca neki prosjecni neutralni nogometni pratitelj.

Kusticu, hadezenjarski isprdku, da li vidis na kaj ti liga izgleda?
  • hardek
    6.7k
    Prijatelju jako se trošiš na to suđenje, pojest će te to.
  • KtcGoat
    1.4k
    Mađari gube, top
  • Sibirski plavac
    6.6k
    Osma minuta, a atomski Osijek koji cilja naslov (riječi onog njihovog direktora ljetos) već gubi hehe.
  • Jurki
    19.9k
    a atomski Osijek koji cilja naslovSibirski plavac

Tocno je izjavil.. mozda i uspiju osvojiti naslov.. ali fenjera.
  • Paggini
    72.4k
    Zašto sredovječna žena sudi utakmicu u Koprivnici?
  • Sibirski plavac
    6.6k
    Malenica opet prima prvi udarac na gol. Ali zato već trlja ruke kad vidi na kalendaru da se bliži gostovanje kod Dinama...
  • Crni86
    16k
    moguce, ali cinjenica je kako su svi rekli da je sramotno da igraju ovako a imaju 3 boda manje od nas. A svi znamo zasto imaju toliki broj bodova - sigurno ne radi kvalitetne igre.

Vidjet cemo do zime kak ce to izgledat. Uspijemo li se odvojit na vise od 5 bodova bit ce top.
  • Jurki
    19.9k
    svakog ovo sranje sa suđenjem zivcira.
    Ispada da moras biti duplo bolji da bi bil u egalu na tablici.
    Da nema sudaca.. bili bi peti na tablici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet