• Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Preispitujem se uvijek u ovim situacijama jer logično mi smo navijači, imamo taj bias kontra njih i ne možemo robotski objektivni bit. Ipak, stvarno kad ti gledaš ovo kako se ponavlja iz kola u kolo ne možeš jednostavno doći do drugačijeg zaključka nego da je ovo sve dogovoreno. Nismo "teoretičari zavjere"
  • FazeN
    2.3k
    Ima li tko sliku koju su objavili na prijenosu s linijama?

Edit: hvala @mensi
  • Crni86
    15.6k
    nije problem da sudac sjebe na terenu. Jbga ne das zuti, krivo ocijenis faul, desi se. Ne vidis u milimetar zalede. Covjek si i tu mi je jasna ljudska pogreska

Ali da se ovako krivo koristi var tehnologija, da nestaje struje u kljucnim trenutcima itd. Sori, ali to i mala djeca vide da nije nikako slucajno
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Hnl moramo pregaziti ove godine,izlike nema, Loksa sa Kolingerom i djecom, i Velikim Nikicom na klupi, iznenađenje lige, i drži loptu na poljudu koda je Real.
  • Omake
    12.5k
    Suci su nam apsolutni retardi, od a do ž. Da strani suci sude kompletnu sezonu osim Dinama nitko nema bi prebacio 55 bodova jer ju svi siledžijska šaka jada na domaćem terenu. Lokomotiva ima još šanse izvući pozitivan rezultat, hajdug opet mrtvo puhalo, unatoč taktičkom iznenađenju.
  • Dr Hofmann
    4.1k
    Meni je samo drago da je sve pošteno. Nemoj mi da nije pošteno, odmah mi se gadi sve. Samo pošteno i ponosno
  • Blueshadow86
    4.2k
    I to tako prolazi iz kola u kolo... i nikome ništa. Pojeo vuk magare.
    I nitko da reagira, mediji šute ko pičke, šutimo mi, šutit će i Lokomotiva, šutit će svi kolektivno.
  • badjibadara
    7.8k
    btDPBu6.jpeg

kao slucajno, jel
  • Goncalo Santos
    1.2k
    Najgore je sta ce sudacka analita pokazati da ovo nije zalede jer ce i oni gledati tu situaciju. Analiza sluzi da na sto apsurdniji nacin potvrde sve odluke.

Dinamo je sam kriv sta vjeruje u gospodstinu s ovim ljigavcima i sto vjeruju da ce se jednom u ovakvoj atmosferi i teroru tuge s juga odgojiti dobri suci.
  • Xpert1992
    5
    Al da je ovaj Stojakovic jos uvijek starter sa jednim golom u sedam tekmi je katastrofa.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k

Naravno, samo mi nije jasno zašto neki navijači podržavaju takvu odluku kluba, meni je to ogromni kiks uprave (ili tko god bi u klubu bio za to zadužen)
  • Zg123
    2.6k
    Ovaj Pavlesic je uzasan ne mozes svirati 17 faulova i niti jedan zuti karton ili nemas osjecaj za igru ili ne znas pravila nogometne igre a bilo je par ociglednih startova za zuti i s jedne i s druge strane.

Sta reci za var sobu, onaj uhljeb Pejin koji ni ne sudi vise vec se samo vucara po var sobama nije u stanju povuci linije na pravu situaciju
  • don
    16.2k
    kažu mi ćemo na terenu pričat..

Ovdje nije stvar terena, pobjeda, bodova. Ovo je stvar pišanja u facu i Dinamu i ciloj ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet