• Efes Pilsen
    12.8k
    Kakav je ovo karton, pa lik se poskliznuo :lol:
  • DrRatoljub
    176
    Loksa nije nešto, ali Rijekina igra....
    A oni bili prvi, to još uvijek, nakon što sam to napisao i rekao 50 puta ne mogu vjerovati
  • Zagi
    11.6k
    1 bod od mogućih 6.
    Nije loš dan.
  • hardek
    6.2k
    Successful hatewatch. Nadam se da naši neće sutra na "lako ćemo"
  • Omake
    12.2k
    Pobjedom sutra bježimo Rijeci na deset bodova.
  • NitkoBitan
    31.5k
    Ne znam zasto su nam oni bitni. Krs od igre i ekipe.
  • DiddyGuela
    4.3k
    Sutrasnja utakmica je prvi pravi test za trenera i novu ekipu. Pobjeda uz dominaciju obavezno. U protivnom mogli bi gledati navlacenje kao prosle sezone. Jako me zanima kako cemo se sutra postaviti.Sutra je test mentaliteta.
  • Zg123
    2.5k
    Ne znam sta vas cudi ovo za Rijeku pa i prosle sezone su igrali los nogomet. Mi smo im omogucili duplu krunu i nista drugo
  • crophantom
    2k
    Rijeka izgleda katastrofa, a Hajduk djeluje kao da su očajno fizicki pripremljeni.
    Ne treba zaboraviti da je Garcia svoju najbolju polusezonu u trenerskoj karijeri imao kad je preuzeo ekipu koju je Tram fizicki pripremio.
    Mozda pricam gluposti, nemam pojma, ali oni meni djeluju da u drugom krugu kad idu u goste nama, Rijeci, Lokosima, Istri, Gorici i mislim Belupu da ce gubiti bodove ko na traci.
    A i Livaja izgleda ko da igra preko kurca i ko da mu se neda živjeti.

Ako mi budemo pravi sutra i idući vikend našamaramo ove na Poljudu početi cu do kraja vjerovati da nas napokon čeka malo mirnija sezona, mada sam i sad vec dosta optimistican.
  • NORTE
    19.8k
    PR klub je u Varaždinu ogoljen do kože.

"Stopostotni Garcia" kako su mu tepali unatoč ispadanju od DCT-a prije Gospe, a unatoč pojačanjima i reaktivaciji probuđenih igrača nije pokazao ništa vrijedno spomena protiv Đalovićeve Rijeke izmorene nakon petarde u Solunu i Varaždina koji je vodio 2:0 od 8.minute.

Stvorili su hype od prva tri kola na svom terenu protiv nominalno slabih klubova.
    Sad opet imaju dvije domaće tekme, ali onda im slijedi 7 gostovanja u 9 kola.
  • njurci10
    252
    dvije domaće, ali je ipak jedna sa nama.
    Neka gostovanja bi bila lakša :strong:
  • M94
    2k
    Idem vidjet jel Žaper igrao šta, bar ušao s klupe... Kad ono lik nije ni u rezervama!?
    Ozljeda neka?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube