• Goncalo Santos
    693
    ali opet to je sve rjesavanje igraca bez odstete da netko novi preuzme njihovu placu.

Od odsteta opet nisu zaradili ni koliko su sami iskomunicirali prema javnosti da moraju.
    I da netko daje svoje pare ispod stola u klub opet ce kad tad imati potrazivanja prema klubu.
    Ako prema sibeniku nije bilo milosti zasto institucije ne pretraze njihova poslovanja?
  • NORTE
    19.3k
    Ljude koje znam jako dobro i koji su jako bliski Pjaci objavljuju po Whatsapp statusima Hajdukov dres s brojem 20 iznad kojeg stoji Pjaca, a ispod ona "loading" grafika.veselko tenžera
    loading.gif
    1cXuuAZ.jpeg
  • FazeN
    1.8k
    Ako prema sibeniku nije bilo milosti zasto institucije ne pretraze njihova poslovanja?Goncalo Santos

Njihove institucije da njih istražuju? Eh moj Goncalo prijatelju..
  • emilperska
    11.5k
    Jogurt je knjizenjem Vuškovića (koji je naplacen jos 2023. manje više) + Prpić riješio veći dio problema uz FFP.
    A kako plaćaju te sve igrače koje u doveli nije objašnjivo normalnim ljudima, bili vezani uz financije ili ne.
    S polubankrotiranim financijama su složili finu ekipu. Stvarno ispada kao da svima drugima treba novac, samo njima ne :lol:
  • Bryan
    47

Ne bi bilo tako.
    Oni moraju minus za zadnje 3 godine dovest na max 5 milja. 2023.i 2024. su zbrojeno bili u minusu skoro 25 milja. Knjiženje Vuškovića i Prpić su 15 milja. Fali 10. A Europe nema,za trenera i golmana su platili nešto preko 1 milju odšteta. Rebić sigurno nije potpisao da nije dobio nekja za potpis. A moraju i ova 2,3 španjolca nekaj koštat.
  • emilperska
    11.5k
    Ne bi bilo tako.
    Oni moraju minus za zadnje 3 godine dovest na max 5 milja. 2023.i 2024. su zbrojeno bili u minusu skoro 25 milja. Knjiženje Vuškovića i Prpić su 15 milja. Fali 10.
    Bryan

Znam.. Napisao sam veci dio jel..
    Ugovore igrača sam uvjeren da sve veci dio ide preko sponzorstava i da im to ide 1/1. Kako to provode u knjigama, tesko mi je reć bez uvida. Ali oni sami profitabilnosti pa i likvidnosti za takve igrače vjv nemaju.
    Ovih preostalih 10 sto spominješ će namiriti kroz Sigura, Pukija, Hrgovića ovisno o igrama na jesen i stanju na tablici na zimu i daljnjim ambicijama..
  • Bryan
    47

Jel' misliš da ne bi Pukstasa i Sigura prodali da imaju ponude? Mislim,veće od 2,3 milje? Nema šanse da dobiju za dvojicu od ta tri 10 milja koliko će im najmanje falit do kraja godine. A ako prodaju sva 3 ozbiljno će si smanjit kadar.
    Jasno da je njihovo poslovanje nelegalno,za to klubovi vani dobijaju od svojih saveza ozboljne kazne. Kod nas jedini klub koji je dužan više nego kaj vrijedi pametuje svima ostalima iz dana u dan. A HNS šuti jer ih se boji. Vlast šuti jer ih se boji(još im daju 2 milje za posao na krovu od 50 tisuća.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Petar Sučić dobio 30 kila u Interu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention