• Peškaman
    9.8k
    Samo čvrsta igra. :grimace:

FB-IMG-1756754063682.jpg
  • Shane
    251
    Točno se vidi kaj žele, rade pritisak jer hoće maknuti Kustića i preuzeti HNS to je njihov cilj. Misle da im to garantira 10 titula zaredom i ligu prvaka svake godine.Rade što žele jer ih podržavaju politika koja im uz to poklanja 2 milijuna eura i mediji.
  • Crni86
    25.2k
    Joško napravio kompilaciju grešaka na štetu Dinama — sport

Ovo ozbiljno ili? :lol:
  • Kristijan992
    839
    Jela trpa, ne vadi danas: "S obzirom da su gospoda u Dinamu i da se oni ne bave time, ja sam napravio jednu kompilaciju, parodiju. Prekršaj na Belji 100-postotni ne svira Erceg, moj miljenik. Čisti prekršaj na Belji. Ajmo dalje. Ba na Valinčiću. Čisti prekršaj, Povlačenje očito. I sad ovdje povlačenje Villara i nakon toga ide slobodan udarac na Marini na 20 metara. Vidjet ćemo usporeno prekršaj na Villaru. Tri prekršaja u ozbiljnoj zoni', rekao je Jeličić i dodao:

'Erceg je u lošoj formi i ima pravo na to. Ovo su bile pogreške, ne loša namjera. Sviđa mi što Dinamo nije reagirao i pokazao tako ozbiljnu razonu."
  • Dadox
    1.5k
    je,veli kad su u Dinamu gospoda i neće onda budem ja
  • Pacho
    21.9k
    Jela urinira direktno u tovarske cvalje
  • Crni86
    25.2k
    Moram upalit to sad
  • Mlađi referent
    16.3k
    Ljudi moji, kako je meni drago da ja navijam za ovaj klub, ne mogu vam opisati

Živjeli
  • Dadox
    1.5k
    Voli Jela svoj Dinamo
  • Mlađi referent
    16.3k
    U Splitu bi poludili, kad bi imali struje da ovo vide.
  • Dadox
    1.5k
    Pitanje je kako će sada u Solin.Već ga masakriraju po portalima,prijete i vrijeđaju,blago rečeno…
  • ElDorado
    15.8k
    Malo pretjerujete s Kustićem. On je političar i mora držati neku ravnotežu. Ali njegove odluke su pozitivne i pozicija mu je čvrsta. A u kontaktu sa Zvonom sigurno je.
  • deda
    48.5k
    S obzirom da Vicu znam dobro osobno mogu ti reći da mu to neće teško pasti. On je više zimski tip, ne voli baš vrućine i more. :cool:
  • Svi na Sjever
    3.8k
    ali nevjerojatno kaj sebi savez dopušta — Mlađi referent

Fascinatno vec godinama, pogotovo da na neki određeni način nisu iskoristili ni rezultate, srebro, ni broncu, da se ipak postavi neka vrsta autoriteta i određenih pravila.

Godine podilaženja klubu koji je karcinom hrvatskog nogometa učinile su svoje.

Sada šutnja i amaterizam, HNL je polumrtav, na teškom izdisaju.

Jedino dobro što je narod ipak progledao to se može dobro osjetiti vec i na mrežama što je prije bilo nemoguće, s jedne strane vrhunski europski rezultati nisu više mogli biti ignorirani uz fanatičnu podršku najvjernijih ultrasa, spomenut ću i Rijeku koja zaslužuje sve pohvale na koji god način ih gledali, a s druge strane prijetnje,nesposobnost,europski amaterizam i debakl.

Hnl je u tolikom blatu, da je to za ne povjerovati, a tome su kumovali i svi koji su indirektno vezani uz ligu, razni kvazi analitičari ,MAX sport sa pristranim komentatorima koji su nedoraslo bezobrazno cinični, i čudni sponzori lige kao što je SS.

U ovom blatu treba sačuvati klub i dostojanstvo, održati teško stečeni europski rejting,dobar rezultat u EL je za nas jako važan radi mnogo faktora,ako ništa radi osobne higijene i oprati komadiće blata koje će frcati hnl vikendima.
  • rokikaciga
    18.9k
    Josko, oprosteni su ti svi grijesi :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.