• Peškaman
    7.7k
    Samo čvrsta igra. :grimace:

FB-IMG-1756754063682.jpg
  • Shane
    198
    Točno se vidi kaj žele, rade pritisak jer hoće maknuti Kustića i preuzeti HNS to je njihov cilj. Misle da im to garantira 10 titula zaredom i ligu prvaka svake godine.Rade što žele jer ih podržavaju politika koja im uz to poklanja 2 milijuna eura i mediji.
  • Crni86
    14.8k
    Joško napravio kompilaciju grešaka na štetu Dinamasport

Ovo ozbiljno ili? :lol:
  • Kristijan992
    613
    Jela trpa, ne vadi danas: "S obzirom da su gospoda u Dinamu i da se oni ne bave time, ja sam napravio jednu kompilaciju, parodiju. Prekršaj na Belji 100-postotni ne svira Erceg, moj miljenik. Čisti prekršaj na Belji. Ajmo dalje. Ba na Valinčiću. Čisti prekršaj, Povlačenje očito. I sad ovdje povlačenje Villara i nakon toga ide slobodan udarac na Marini na 20 metara. Vidjet ćemo usporeno prekršaj na Villaru. Tri prekršaja u ozbiljnoj zoni', rekao je Jeličić i dodao:

'Erceg je u lošoj formi i ima pravo na to. Ovo su bile pogreške, ne loša namjera. Sviđa mi što Dinamo nije reagirao i pokazao tako ozbiljnu razonu."
  • Dadox
    917
    je,veli kad su u Dinamu gospoda i neće onda budem ja
  • Pacho
    4.6k
    Jela urinira direktno u tovarske cvalje
  • Crni86
    14.8k
    Moram upalit to sad
  • Mlađi referent
    14.1k
    Ljudi moji, kako je meni drago da ja navijam za ovaj klub, ne mogu vam opisati

Živjeli
  • Dadox
    917
    Voli Jela svoj Dinamo
  • Mlađi referent
    14.1k
    U Splitu bi poludili, kad bi imali struje da ovo vide.
  • Dadox
    917
    Pitanje je kako će sada u Solin.Već ga masakriraju po portalima,prijete i vrijeđaju,blago rečeno…
  • ElDorado
    5.7k
    Malo pretjerujete s Kustićem. On je političar i mora držati neku ravnotežu. Ali njegove odluke su pozitivne i pozicija mu je čvrsta. A u kontaktu sa Zvonom sigurno je.
  • deda
    40.5k
    S obzirom da Vicu znam dobro osobno mogu ti reći da mu to neće teško pasti. On je više zimski tip, ne voli baš vrućine i more. :cool:
  • Svi na Sjever
    3k
    ali nevjerojatno kaj sebi savez dopuštaMlađi referent

Fascinatno vec godinama, pogotovo da na neki određeni način nisu iskoristili ni rezultate, srebro, ni broncu, da se ipak postavi neka vrsta autoriteta i određenih pravila.

Godine podilaženja klubu koji je karcinom hrvatskog nogometa učinile su svoje.

Sada šutnja i amaterizam, HNL je polumrtav, na teškom izdisaju.

Jedino dobro što je narod ipak progledao to se može dobro osjetiti vec i na mrežama što je prije bilo nemoguće, s jedne strane vrhunski europski rezultati nisu više mogli biti ignorirani uz fanatičnu podršku najvjernijih ultrasa, spomenut ću i Rijeku koja zaslužuje sve pohvale na koji god način ih gledali, a s druge strane prijetnje,nesposobnost,europski amaterizam i debakl.

Hnl je u tolikom blatu, da je to za ne povjerovati, a tome su kumovali i svi koji su indirektno vezani uz ligu, razni kvazi analitičari ,MAX sport sa pristranim komentatorima koji su nedoraslo bezobrazno cinični, i čudni sponzori lige kao što je SS.

U ovom blatu treba sačuvati klub i dostojanstvo, održati teško stečeni europski rejting,dobar rezultat u EL je za nas jako važan radi mnogo faktora,ako ništa radi osobne higijene i oprati komadiće blata koje će frcati hnl vikendima.
  • rokikaciga
    5.2k
    Josko, oprosteni su ti svi grijesi :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention